Results 1 to 18 of 18
  1. soren203's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    766 Posts
    Global Posts
    771 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default PlayBook is slow

    Hey everyone my playbook has been running very slowly after updating to o's 2 can you guys just tell me how much free ram your playbook has with no apps open I'm trying to see if I have a memory leak or something anyways mine has from 350 - 380 mb free with no apps running
  2. carla_n123's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    63 Posts
    Global Posts
    65 Global Posts
    #2  

    Default

    575.5 MB with no apps open.



    Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
  3. SCrid2000's Avatar

    Posts
    10,377 Posts
    Global Posts
    10,389 Global Posts
    PIN
    PM me.
    #3  

    Default

    300mb free with browser, messages, and some android apps running.
  4. stevepar's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    411 Posts
    PIN
    28F96ECA
    #4  

    Default

    530 nothing open
    Q10,Z10, WHITE 9900 and PlayBook 32Gig AND 1,000 BBRY shares.
  5. playbookster's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,069 Posts
    #5  

    Default

    423 with browser open
  6. jamesbondOO7's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,186 Posts
    #6  

    Default

    250 with browser open.
    8800>9000>9700>9900>Z10>Q10

    PlayBook
  7. yorkshireman2's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    175 Posts
    #7  

    Default

    My Playbook is, and always has been, lightning fast.
  8. JELLOMAN99's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #8  

    Default

    527 with nothing open.
  9. hpulley's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    275 Posts
    #9  

    Default

    Some days I can get 630 after closing something. Not sure if this means a system process has died...

    Usually 575 after reboot, goes down as it leaks until I have to restart again.

    Still fast though
    Bold 9700(work), Playbook 32, Kobo Vox (for my kids mostly), iPhone4S (wife's)
  10. dave1701's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    478 Posts
    PIN
    No BBM
    #10  

    Default

    490 with nothing running now but if I ran the android player then closed it then that number would probably be cut in half.
    GIT-R-DONE
  11. spencerdl's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    8,755 Posts
    Global Posts
    12,613 Global Posts
    #11  

    Default

    Approximately 575 with everything closed....my PlayBook runs smooth and fast. I have ONE Android app on my PlayBook
  12. kbz1960's Avatar
    Doesn't Matter

    Posts
    55,779 Posts
    Global Posts
    55,934 Global Posts
    #12  

    Default

    You didn't happen to install the old old player and didn't wipe to get rid of it before updating?
    Sent from me using my fingers. Be pantless in 5K. Febreze - for more than smells.
    the 50K CrackBerry challenge
    I'm no more qualified to say so because I own a BlackBerry
  13. Poncherelly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    448 Posts
    #13  

    Default

    Hey all, for some reason for the past couple of days my device is hanging and running very slow. I just re-installed the OS and even going through the set up now it's really slow and isn't responsive at times. Is anyone else seeing something like this? If this goes away after the full re-instal I'll chime back in ...
    BlackBerry Z10
    PlayBook 64 gig
    PlayBook 32 gig
    BlackBerry Q10
  14. theegoldenone's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,219 Posts
    PIN
    CHED myself. My still alive!!!
    #14  

    Default

    Title is misleading. Should have said. "My Playbook is slow." The current title generalizes.
  15. Poncherelly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    448 Posts
    #15  

    Default My Playbook is slow

    Quote Originally Posted by Poncherelly View Post
    Hey all, for some reason for the past couple of days my device is hanging and running very slow. I just re-installed the OS and even going through the set up now it's really slow and isn't responsive at times. Is anyone else seeing something like this? If this goes away after the full re-instal I'll chime back in ...
    Update, odd that it continued to be slow and choppy durring the set up but not seems to be back to normal. I'll chime back in if the problem comes back after some playing around ... but so far it's ok.
    BlackBerry Z10
    PlayBook 64 gig
    PlayBook 32 gig
    BlackBerry Q10
  16. seemsixty7's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    199 Posts
    #16  

    Default

    My playbook has started running incrdibly slow in the last week. I'm not sure if it started after the last OS update or if it happened when I copied a couple of Gigs of pictures on to it. I have two playbooks (64GB) and a 32GB. The browsers on both seem to be running slow. The one that I use most often(64GB) has just gotten really slow. I'm actually trying to delete the pictures now, using my PC, and it seems to take forever. I've attempted a few times to delete a group of pictures and it took about 3 minutes to delete a group of about 8 pictures. The screen has become very slow to respond. Any thoughts? I also have the Blackberry Keyboard as well. I'm not sure if it woudl have anything to do with it. Just a thought that maybe a key could get stuck and cause some issues, but I don't see any keys that appear to be stuck.
    Last edited by seemsixty7; 04-24-2012 at 06:38 AM.
  17. Chaddface's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,508 Posts
    #17  

    Default

    After the last update I had to restart a couple times because things were running a little slow. Have you tried that?
    Press and hold simultaneously the power and both volume buttons until the playbook shuts down. It will restart.
  18. seemsixty7's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    199 Posts
    #18  

    Default

    Thank you for the reply. I have done quite a few restarts since the OS update. I finally got tired of trying to delete via Windows explorer, switched over to command line and just deleted files from there. It was still slow, but started picking up as it deleted files. During the process I turned off wireless, and bluetooth. No clue if that helped or not, grin. Anyway, I deleted all the files, then restarted again and it seems to be responding closer to normal now. I'm curious if the playbook ha sa process in the background that is constantly trying to monitor files like the pictures I has dropped on to it.

    Thanks!

Posting Permissions