Results 1 to 6 of 6
  1. skyscraper04's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    552 Posts
    Global Posts
    690 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default my PB video recorder problem.is it memory card defects?

    Everytime I tried to record 1080p or 720p camera stops and message popup saying camera error reload the camera application.do you guys think there's something wrong with the memory card insid?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  2. ksean007's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    197 Posts
    Global Posts
    198 Global Posts
    PIN
    T Of Kronenberg
    #2  

    Default

    try deleting a shortcut app like aol and it should allow you to update if not connect your playbook to the PC and do a full reinstall of the OS that should fix and errors
    From my cold dead hands, coz i was born to do this
  3. thomas7918's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    #3  

    Default

    That's very strange. Haven't had that problem. What size PB do you have? Could it be an available storage issue? If not, I'd call tech support if I were you.
  4. looksee's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    55 Posts
    #4  

    Default

    I've had this exact same problem since I bought the device. It freezes after about 4 sec of recording and then resumes recording with sporadic freezes. Occasionally it will work flawlessly too. I have the 64gb model, and not close to filling up the memory. None of us want to do a full "hard" reset of the device with no guarantee of success.
  5. szparaj's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
    #5  

    Default

    I had this issue. I did a backup with desktop manager then performed a security wipe. Restored my data and programs and all was well
    Playbook wishlist
    Citrix Receiver working over bridge
    Ebook Reader (Multiple file formats including pdf) We are close on this one
    VPN over tether (No longer on the list. THANKS RIM!)
    RDP client (No longer on the list. THANKS!)
  6. peter9477's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    5,216 Posts
    Global Posts
    5,218 Global Posts
    #6  

    Default

    The pause-during-recording is an intermittent problem, and will likely not be fixed by doing a security wipe, even if it appears that it has been for a while.

    I had the problem with 1.0.3 or 5. I did a security wipe for other reasons, and still have the problem afterwards.

    It's possible it's like the problem backing up, where it may work for a while, then stop working again and never get back to a perfect state. In that case you might say a security wipe "fixes" it, but it's only a matter of time before it starts failing again, and how often do you want to keep doing wipes just to have a working PlayBook?

    Mine often gets the hiccup around 13s, but it's not consistent. The other day I had it pause at 8s and again at 15s.

Posting Permissions