1. wimbly's Avatar
    Recently my browser has been very slow plus I get freezes quite often. I wonder if this is due to the latest OS upgrades? I have the most recent one.

    Edit - os is 2.1.0.1088
    11-16-12 04:32 PM
  2. taz323's Avatar
    Don't know about that, I have the same version and it's running fine, have you tried clearing your history.
    11-16-12 05:12 PM
  3. cjcampbell's Avatar
    I'm with taz.... Mine seems to be fine. Mind you I just got my PB the day after the update occured so I don't know what the previous one was like, but I haven't been unimpressed with it at all.
    11-16-12 05:25 PM
  4. wimbly's Avatar
    I'll try clearing my history.
    11-16-12 05:27 PM
  5. Ben1232's Avatar
    Try a hard reboot - hold volume + volume - & power button down for 10 + seconds all at the same time.
    11-16-12 05:28 PM
  6. diegonei's Avatar
    Backup, wipe, reload, let us know.
    11-16-12 05:39 PM
  7. bable's Avatar
    Did anything fix it? Mine seems to be irrevocably swamped by the update and it would at least be cathartic if someone else was having the issue
    11-17-12 10:17 PM
  8. kill_9's Avatar
    Did anything fix it? Mine seems to be irrevocably swamped by the update and it would at least be cathartic if someone else was having the issue
    Did you reboot the tablet after the upgrade? Are you running a lot of Google Android applications? How much storage space is left?
    11-18-12 01:29 AM
  9. trsbbs's Avatar
    This is a wide spread issue.
    One, I hope will be corrected and soon.

    Tim


    Sent from my BlackBerry 9850
    11-18-12 03:09 AM
  10. Kwela123's Avatar
    I have a fairly recent Playbook. Came with 1032 and updated to 1088. I have so far only used the native browser. I find that it is quite slow to load many sites and often it will stall when site is say 60-80% loaded and if I just leave it for a while, it never does load. But if I try again sometimes after a few tries it will get to 100%. Not really acceptable. I have tried turning off flash and Javascript and that sometimes allows for faster loading. But then many sites need these, so they don't load at all.

    I am surprised that some say they have no problems. Perhaps it just has to do with complexity of some sites and the number of ads that they load that each look for cookies?

    If there is a fix, I would love to know what it is!
    11-18-12 12:29 PM

Similar Threads

  1. VZNavigator saved the day bbmaps and google not so good.
    By jmb320 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-09, 11:10 PM
  2. Yahoo oneSearch, not so good
    By Limeta in forum Storm 3rd Party Apps
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-09, 09:11 PM
  3. Feedback for nemo2xg - not so good
    By hamanwho in forum Buy, Sell, Trade - Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-09, 05:56 PM
  4. ring volume not so good
    By sleepyguy332 in forum Other US Carriers
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-09, 04:16 AM
  5. battery life on my month old curve suddenly not so good...
    By J-Nic in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 5
    Last Post: 09-01-08, 09:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD