Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
Like Tree3Likes
  • 2 Post By monotok
  • 1 Post By f1mx
  1. monotok's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    161 Posts
    Global Posts
    277 Global Posts
    PIN
    :p
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Angry Intall Error 0003-0005 :Edit Fixed

    Getting quite annoyed at this playbook atm.

    So suddenly I can't download anything at all, when I go to the BlackBerry ID tab it tells me Unable to Connect, Blackberry ID requires a network connection.

    My Wifi is working and I can browse the web and everything!

    I have tried changing the date and it don't work, I am running OS2.

    Fixed Now:
    Deleted my Wifi and then added again, had to reconfigure one of my email accounts too as that screwed it.
    Last edited by m0n0t0k; 02-25-2012 at 10:01 AM.
    Avoids the trends, different is good!
    Thanked by 5:
    dansha (08-24-2012),  diegonei (03-23-2012),  f1mx (02-29-2012),  tarnold63 (04-27-2012),  Zyzomys (03-21-2012) 
    f1mx and tarnold63 like this.
  2. f1mx's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    639 Posts
    #2  

    Default

    at last a solution different than the 2014 date change!
    will try this as soon as I get home
    If Jesus can walk on water, Chuck Norris can swim on ground

    Z10 STL100-3 OS 10.1.0.4181
    PlayBook 32 GB OS 2.1.0.1032
    monotok likes this.
  3. f1mx's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    639 Posts
    #3  

    Default

    Indeed it worked. Just if I had done this before my first security wipe...
    But doesn't matter anymore, this should be on the Tips and Tricks just in case
    If Jesus can walk on water, Chuck Norris can swim on ground

    Z10 STL100-3 OS 10.1.0.4181
    PlayBook 32 GB OS 2.1.0.1032
  4. Zyzomys's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    60 Posts
    #4  

    Default

    Thank you! The deleting my wifi settings worked for me. Saved doing a security wipe which I have had to do before. (The 2014 solution did not work for me!)

    This is now the second time this has happened and in both cases it is immediately following the use of a proxy (want to watch March Madness in Canada). I won't be doing that anymore on my Playbook. I even made sure this last time to not connect to Appworld using the proxy, but it did not matter.

    Cheers, Chris
    Thanked by:
    homer1475 (03-21-2012) 
  5. homer1475's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,084 Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by Zyzomys View Post
    This is now the second time this has happened and in both cases it is immediately following the use of a proxy (want to watch March Madness in Canada).
    Wow didn't even think of the proxy being the culprit till I read your post. Both times its happened to me has been when I connected to app world with a proxy, then used app world using my own WIFI. Deleteing my wifi profile and re-enabling it fixed it both times. Guess I wont be using app world with a proxy anymore.

    Thanks for the insight.
    Cell Phone History:
    Motorola Bag phone > Motorola Star Tac gen1 > Motorola Star Tac gen 2 > Motorola Razr > BlackBerry Pearl > Iphone gen1 > BlackBerry Curve > BlackBerry Torch > BlackBerry Torch II > BlackBerry Bold 9900 > BlackBerry Z10

    If you think my post helped you, please click the "Thanks" button over there!! -->
  6. tarnold63's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #6  

    Default

    Deleting and recreating my wi-fi worked. Ditto - I had tried out the proxy option to see how that worked, but it was a couple of weeks ago, disabled, and i hadn't linked that activity to this failure (inability to download apps).

    Many thanks to m0n0t0k !!!

Posting Permissions