Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 18 of 18
  1. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Help native playbook browser doesnt play embeded videos..

    Help
    native playbook browser doesn't play embedded videos..
    Hi guys!.. Im haveing this problem for a while..
    I did a search here
    I did found
    This http://forums.crackberry.com/blackbe...videos-705328/
    and This Playbook just stopped playing embedded videos.
    I did clean all cookies and cache turn off private browsing ...NOTHING
    but what really dont understand is that the same video is playing if opened with another browser!!!!
    from this website...http://animal.discovery.com/
    whats up with this ????????????
    any help please how can I fix this
    I do really like the native browser...
  2. Xopher's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    4,053 Posts
    Global Posts
    4,723 Global Posts
    PIN
    BBM & Kik (ask)
    #2  

    Default Re: Help native playbook browser doesnt play embeded videos..

    Did you make sure Flash was turned on in the browser settings?
    RuneCryption - Unique memory game for PlayBook & BB10, now "Built for BlackBerry".
  3. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Xopher View Post
    Did you make sure Flash was turned on in the browser settings?
    mmmh I will give it a try right now..
    thanks
  4. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    No it didnt work
    I turn flash on ,,clean cache .restarted the PB and still nothing
  5. #5  

    Default

    Are you willing to share the sites where the videos fail to play so others may test?
  6. SparkyBC's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,224 Posts
    #6  

    Default

    Guessing a pirated site with a codec the pb does not support like silverlight or some varient of something else..
  7. tofnow's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    111 Global Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by lou2969 View Post
    Help
    native playbook browser doesn't play embedded videos..
    Hi guys!.. Im haveing this problem for a while..
    I did a search here
    I did found
    This http://forums.crackberry.com/blackbe...videos-705328/
    and This Playbook just stopped playing embedded videos.
    I did clean all cookies and cache turn off private browsing ...NOTHING
    but what really dont understand is that the same video is playing if opened with another browser!!!!
    from this website...Animal Planet: Animal Planet: Animal Planet
    whats up with this ????????????
    any help please how can I fix this
    I do really like the native browser...
    If the link, animal.dicovery.com, is giving you problems, I'm sorry but it plays at least two of the videos, "Cute Kittens" and "Gator Boys" episodes with no problems. You do have to wade through advertisements and wait for slow load of the videos but they do seem to work for me. I have both flash and java turned on in PB 64 on latest OS 2.x.
  8. CairnsRock's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    867 Posts
    Global Posts
    873 Global Posts
    #8  

    Default

    Check that javascript is turned on.
  9. PatrickMJS's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,950 Posts
    #9  

    Default

    Hey Lou,

    I'm with T of Now: I clicked your link and the video played just fine on my PB. So we know its not a problem with the actual PlayBook. If the suggestions above don't work, and you have installed all the PB updates, you might want to call the 1-800 #.
    Patrick from Calgary
    ------------------------------
    Z30 STA100-5, OS version 10.2.1.2977
    PB 64 GB, OS version 2.1.0.1917
  10. kboya's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    100 Posts
    #10  

    Default Re: Help native playbook browser doesnt play embeded videos..

    yup,works for me (althought the ad stuff ks horrible). similarly, all the gorillavid type stuff works, if erratically, on those sites that have lots of pop ups, but you'll spend some time sifting. the pb browser is lacking, which is unfortunate as it is brower based.
  11. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #11  

    Default

    hey F2 and Sparky BC...I posted the link at the beginning if you read it ?????? not pirates here just law..
    T of now, Patrick, Kboya, turned off and on flash player and now plays only the gorilla stuff for the first 16 seconds
    but the video that is supposed start after it doesnt .play ..
    so far I have a 16 Gb playbook with 500 Mb free ram , and 2.1.0.1032 OS
    Thanked by:
    trinipoco (12-18-2012) 
  12. jhanks64's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    862 Posts
    #12  

    Default

    Is there a reason you have not updated to 1088?
    Have you tried another browser like Simple Browser or Secure Browser?
    -------------------------------------------------------------
    Experience with Windows, Mac OS, iOS, Palm OS, Android, BlackBerry OS, QNX, BB10, WinMo and a variety of other devices.
    * Long time reseller of MDaemon® Messaging Server, BlackBerry® Edition
    Over 25 years of technology experience.
    Background in Avionics, self-taught on computers since the days of MS-DOS 2.0.
  13. BerryClever's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    543 Posts
    #13  

    Default

    I know the Java has to be on to play some videos, I also know that big videos (size wise) or poor wifi takes either a long time to load, or will load just for a bit and then will seemingly stop. One web episode from a gaming site I look at had a special 2 hour long episode and I stop trying to load it after 15 minutes and download the video from the site and transfer that video to the PB manually. I haven't looked at the videos you are looking at, but just an FYI.

    Also I read there was problems with watching videos on some websites and that there is no fix for it. I want to say one of them was Foxnews, but I forget and I stay away from Foxnews so I don't know from personal experience. Finally, the popups/ads and all that stuff that people mentioned here could very well be what is screwing up the video for you.

    I would also do as jhanks says and update your system and try Simple Browser.
  14. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #14  

    Default Re: Help native playbook browser doesnt play embeded videos..

    hi guys. indeed I do have. the 1088. was my mistake. sorry
    also.I tryied secure browser and it worked with no problems
    then I cleaned the cache and opened the native browser and it didn't work
    so what it is then ????
    like I mentioned before I do like the native browser
  15. 9of13's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,051 Posts
    Global Posts
    1,055 Global Posts
    #15  

    Default Re: Help native playbook browser doesnt play embeded videos..

    is there an error message or is it just not loading up? also, are you bridged or connected to wifi?
    Many thanks, downloads and dollars to all the developers out there!!!
  16. BerryClever's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    543 Posts
    #16  

    Default

    Quote Originally Posted by lou2969 View Post
    hi guys. indeed I do have. the 1088. was my mistake. sorry
    also.I tryied secure browser and it worked with no problems
    then I cleaned the cache and opened the native browser and it didn't work
    so what it is then ????
    like I mentioned before I do like the native browser
    It does seem to work on my PlayBook and though I didn't find the videos you were talking about, I was able to view the videos linked on that page.

    If none of the settings you already tried are working for you (Flash on, Java on, clearing cache, etc), and you want it to work ASAP, you may want to think about wiping/debricking your PB and seeing if that helps any.
  17. lou2969's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    165 Posts
    Thread AuthorThread Author   #17  

    Default

    Hi berry clever I might have to do that ..
    9 0f 13 .. Im on my home wifi it souldnt be a problem
  18. thecsman's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    699 Posts
    #18  

    Default

    Some of those pages are really heavy and have like half a dozen embedded flash videos, including live video on the side!

Similar Threads

  1. Playbook just stopped playing embedded videos.
    By gabyavra in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2012, 10:38 AM
  2. Lag when streaming video in native playbook browser
    By opportunistic in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2012, 06:06 PM
  3. Playbook just stopped playing embedded videos.
    By fetus in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 10
    Last Post: 05-23-2012, 04:39 AM
  4. Pls HELP. Wifi hotspot browser doesnt work
    By klubberroxy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2009, 11:33 AM
  5. Playing Embeded Videos? Anything like iTransmogrify for Blackberry?
    By JadeBerry in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2008, 11:17 AM

Posting Permissions