Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 15 of 15
Like Tree3Likes
  • 2 Post By LimeTripBlog
  • 1 Post By elchavodellethbridge
  1. kmcobra64's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    319 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Gmail: "no offline messages"

    Hey guys,

    So I am using my playbook as my primary device since yesterday when my 9930 gave me that java 515 error or whatever it is (im away for the weekend and cant fix it till i get to my computer).

    Anyway, this is the first time I am trying to send emails not over bridge. I loaded gmail and all it gives me is an empty inbox that says "no offline messages". Is there something I have to do to make gmail work on my playbook?

    Thanks in advance for any help.
  2. kmcobra64's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    319 Posts
    Thread AuthorThread Author   #2  

    Default

    (trying to attach a screenshot from the playbook is annoying, btw. Hopefully this works)
  3. wobly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    128 Posts
    #3  

    Default

    This might help a bit... try going to https://mail.google.com from your playbook, presuming your wifi works.
  4. kmcobra64's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    319 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    I followed that link and it did the same thing. That link works for you?
  5. Najo's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,158 Posts
    Global Posts
    1,168 Global Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by kmcobra64 View Post
    Hey guys,

    So I am using my playbook as my primary device since yesterday when my 9930 gave me that java 515 error or whatever it is (im away for the weekend and cant fix it till i get to my computer).

    Anyway, this is the first time I am trying to send emails not over bridge. I loaded gmail and all it gives me is an empty inbox that says "no offline messages". Is there something I have to do to make gmail work on my playbook?

    Thanks in advance for any help.
    Go into your browser options menu to privacy and security, scroll down and hit clear cache and memory or clear all, then give it another try.
  6. elchavodellethbridge's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    176 Posts
    #6  

    Default

    I was having the same issues till I used this tip from another Crackberry user. Instead of using the mobile view, I always get the desktop view now. Check it out. YouTube - PlayBook: Easy Gmail Desktop View Trick

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanked by 4:
    diegonei (11-07-2011),  kmcobra64 (11-06-2011),  OriginalLucy (01-16-2012),  RAG78 (12-13-2011) 
  7. kace2009's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    #7  

    Default

    Same issues on iPhone4
    9900 Blackberry Bold
  8. kmcobra64's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    319 Posts
    Thread AuthorThread Author   #8  

    Default

    Quote Originally Posted by elchavodellethbridge View Post
    I was having the same issues till I used this tip from another Crackberry user. Instead of using the mobile view, I always get the desktop view now. Check it out. YouTube - PlayBook: Easy Gmail Desktop View Trick

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    worked like a charm, thanks!
  9. LimeTripBlog's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    866 Posts
    #9  

    Thumbs up I'm glad ppl find my videos helpful

    This Gmail issue bothered me a lot initially. Thanks elchavodellethbridge for sharing the video.
    Thanked by 3:
    elchavodellethbridge (11-07-2011),  OriginalLucy (01-16-2012),  RAG78 (12-13-2011) 
  10. elchavodellethbridge's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    176 Posts
    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by LimeTripBlog View Post
    This Gmail issue bothered me a lot initially. Thanks elchavodellethbridge for sharing the video.
    hey LimeTripBlog, thanks for the video. I hope you don't mind me sending people to your tip. It helped me a lot.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    LimeTripBlog likes this.
  11. Najo's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,158 Posts
    Global Posts
    1,168 Global Posts
    #11  

    Default

    You can accomplish the same thing by scrolling to the bottom if your inbox messages in tablet view. There you will see Basic HTML and desktop view options.

    Did you try clearing your cache and cookies to rectify the original issue?
  12. kmcobra64's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    319 Posts
    Thread AuthorThread Author   #12  

    Default

    Quote Originally Posted by Najo View Post
    You can accomplish the same thing by scrolling to the bottom if your inbox messages in tablet view. There you will see Basic HTML and desktop view options.

    Did you try clearing your cache and cookies to rectify the original issue?

    Huh ... I cleared the cache and cookies and it works. Why is that? Thanks for the tip!

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
  13. Najo's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,158 Posts
    Global Posts
    1,168 Global Posts
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by kmcobra64 View Post
    Huh ... I cleared the cache and cookies and it works. Why is that? Thanks for the tip!
    Sometimes the pipes just get filled with crap and ya gotta clean em' out!

    For some reason that gmail app is sensitive to getting it's 0's and 1's confused with old cache memory or cookies.
  14. 0100010's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    239 Posts
    #14  

    Default

    Quote Originally Posted by Najo View Post
    You can accomplish the same thing by scrolling to the bottom if your inbox messages in tablet view. There you will see Basic HTML and desktop view options.

    Did you try clearing your cache and cookies to rectify the original issue?
    That's what I was doing until I saw the video above; much more efficient using the direct desktop view link.
    Insert signature here.
  15. LimeTripBlog's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    866 Posts
    #15  

    Thumbs up No Problem Buddy

    Quote Originally Posted by elchavodellethbridge View Post
    hey LimeTripBlog, thanks for the video. I hope you don't mind me sending people to your tip. It helped me a lot.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I made that video with an intension to help people, i'm glad you shared it.
    LimeTrip: App Reviews, Tips & Tricks, Giveaways, Beta Testing and more...
    LimeTrip
    Download Official LimeTripBlog App: http://goo.gl/GzK7I

Posting Permissions