Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 12 of 12
Like Tree6Likes
  • 1 Post By diegonei
  • 1 Post By F2
  • 3 Post By ballsjr
  • 1 Post By ballsjr
  1. ballsjr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Did a security wipe on the PlayBook and everything is gone

    I did a security wipe on my PlayBook cause I'm giving it to my sister! we did the tutorial and everything is GONE! The only thing left was setup and internet! That's it! What happen!

    Posted via my white Z10. LG banter- blackberry bold 9900- Z10
  2. #2  

    Default

    what were you expecting to keep on there exactly? Did the stock apps disappear also?
    ~Matt
    Nexus 5, Z10 LE, White Lumia 521, 32GB Nook HD+ & 16GB PB, 32 GB Dell Venue 8 Pro
    @howarmat
  3. BravoZuluDelta's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,231 Posts
    Global Posts
    1,232 Global Posts
    #3  

    Default

    Gone as in only native apps are left, or gone as in totally, completely gone with nothing left - no Messages, Camera, File Manager, etc.?
    BBM Channels:
    C0003ADB7: Made in Canada. Buy local - various Canadian-made products that I run into while shopping.

    C000CAE93: Habitat for Humanity Orillia/Lake Country. Sale/event announcements and products going into the ReStore.
  4. #4  

    Default

    Panic not, fellow PlayBook user!

    Turn your device off, plug it to Desktop Software and agree whrn it prompts an update. Let it take it's time.

    Once the device turn back on, it will be ready to do and all stock stuff will be there. Just run the setup again and she'll be ready to rock it!
    Quick Help BLACKBERRY HELP 101 | Direct load Android (APK) Apps : BB10 10.2.1|Sideloading apps: BB10/PlayBook | Update/Reload Software: BB7.1- - PlayBook - BB10 | Debrick: BB7.1- - PlayBook - BB10 | Backup 3rd Party Apps: BB7.1- - PlayBook & BB10: Just use BB Link | Battery Saving: BB7.1- - PlayBook - BB10

    Got a question? diego.nei@mobilenations.com | My Apps: Papo GP | Papo GP 10 | My Channel: Project Management BBM Channel

    Carl Estes likes this.
  5. ballsjr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Gone as in Totally complete!! Absolutely nothing! No apps that should be built in to the device!

    Posted via my white Z10. LG banter- blackberry bold 9900- Z10
  6. ballsjr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    I'm updating over the air now.

    Posted via my white Z10. LG banter- blackberry bold 9900- Z10
  7. #7  

    Default

    Let us know. Yes, many times, the device is REALLY swept clean leaving only the Browser and Setup. Restoring or Checking for Updates generally brings things back. She should be prepared to have a new BBID which can be done in advance.
    Carl Estes likes this.
  8. Andrew4life's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,759 Posts
    Global Posts
    2,760 Global Posts
    #8  

    Default

    We're you on a developers OS release?

    Posted via CB10
  9. ballsjr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Thread AuthorThread Author   #9  

    Default

    Ok I i updated and restart and it worked

    Posted via my white Z10. LG banter- blackberry bold 9900- Z10
    F2, diegonei and Carl Estes like this.
  10. ballsjr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    295 Posts
    Thread AuthorThread Author   #10  

    Default

    Thanks everyone!

    Posted via my white Z10. LG banter- blackberry bold 9900- Z10
    Carl Estes likes this.
  11. jrarrmy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    26 Posts
    #11  

    Default Did the same with new LTE after wipe, before install is done

    I get error "Unspecified error encountered [A:0x000000A2]"
  12. Carl Estes's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,990 Posts
    PIN
    Sir Glaurung the Great
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by jrarrmy View Post
    I get error "Unspecified error encountered [A:0x000000A2]"
    Once in a while you may have to restart/repeat the wipe/install. Also, I always do the critical stuff
    Wired, not ota Reboot pc, you may even want to reboot modem and router to sure all is fresh and ready. Also check Anti virus and firewall, make sure it won't block install...

    C

Similar Threads

  1. Z10 is the best!
    By Cylon69 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 48
    Last Post: 10-06-2013, 03:47 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 09-15-2013, 02:14 PM
  3. Z10 50% off on Amazon
    By bbryS in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 09-04-2013, 06:45 AM
  4. Old Twitter mentions keep showing up n the hub
    By futchda in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2013, 11:47 AM
  5. Mynumber Shortcut is not working properly for me
    By Matt Ellis in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2013, 08:57 PM

Posting Permissions