Results 1 to 3 of 3
  1. f1mx's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    626 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Can't send emails

    Long story short, I just can't send emails. I've tried with two different accounts and in both my PB says that there's been an error and should try again. I do it and my PB displays both messages (original and retry) as sent every time. It isn't true because I've sent to different accounts including mine and none reports having actually received anything :/

    Any advice?
    If Jesus can walk on water, Chuck Norris can swim on ground

    Z10 STL100-3 OS 10.1.0.4181
    PlayBook 32 GB OS 2.1.0.1032
  2. sputneek's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    7,782 Posts
    Global Posts
    7,783 Global Posts
    #2  

    Default

    Check that your wifi is on. Not trying to be funny, it's happened to others before
    What's in a world?
  3. Bonesn's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    PIN
    33030BDB
    #3  

    Default

    I had the same issue with my Gmail account and a pop3 account that I had. The issue only occurred when I lost WiFi access for a significant amount of time. I deleted the accounts. And added them back on, and the issue would go away for a while.

    I ended up doing a complete wipe of my PB, and not restoring from the backup. It sucks, but I have not had an issue since. Gmail even syncs my information a lot quicker and the issue has not returned in over a month.

Posting Permissions