Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. TIMSHULL's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    173 Posts
    PIN
    20DF5A6B
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Any idea what is causing this?

    This is what I get when I log on to Facebook?????
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Any idea what is causing this?-img_00000007.jpg  
    Bold 9000,Torch 9860,PlayBook 16G and now rocking the Q10
  2. Fubaz's Avatar
    CrackBerry's Sour Grape

    Posts
    7,219 Posts
    Global Posts
    7,241 Global Posts
    #2  

    Default

    looks like maybe a font or api is missing

    uninstall FB and re install it
    see what happens
    BIG UP BIG UP, ITS A STICK UP STICK UP
    @Fubaz
    Editor for BerryReview @BerryReview

    We don't BEND, WE BLEND #TeamBlackBerry
  3. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    553 Posts
    Global Posts
    563 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #3  

    Default

    change browser encoding setting
  4. TIMSHULL's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    173 Posts
    PIN
    20DF5A6B
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Thanks! Now I just gotta figure out how to do that,Lol
    Bold 9000,Torch 9860,PlayBook 16G and now rocking the Q10
  5. jrohland's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,978 Posts
    Global Posts
    2,042 Global Posts
    #5  

    Default Gesture should do it

    To check your browser encoding, swipe down to open the browser configuration. On the Settings option check the General settings to be sure the encoding is set correctly. Usually the automatic setting is best.

    The other possibility is you have changed the language in Facebook. Check that on your FB Page by looking in the lower right corner for English (US). You can tap that link to change it to Pirate. Arrrr.
  6. TIMSHULL's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    173 Posts
    PIN
    20DF5A6B
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    Thanks! Played around with encoding its on auto now no change?
    Bold 9000,Torch 9860,PlayBook 16G and now rocking the Q10
  7. TIMSHULL's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    173 Posts
    PIN
    20DF5A6B
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    Ok fixed it! It was in the Facebook settings thank you for the help...Cb is the best!!
    Bold 9000,Torch 9860,PlayBook 16G and now rocking the Q10

Posting Permissions