Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 33 of 33
Like Tree2Likes
  1. igotrocks's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #26  

    Default

    No Bluetooth either in my Toyota PriusV since the update.
  2. The_Passporter's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,272 Posts
    Global Posts
    1,273 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #27  

    Default

    Quote Originally Posted by Henry Dupuis View Post
    my Z30 updated automatically over the weekend, had the same screen flutter for a couple of minutes but this corrected itself. The issue is now that it would not connect to my Chrysler 300 UConnect. I deleted the device from the car, the car from the device and re-paired it. It now works......somewhat.. It only downloaded the contact phone numbers from the phone and not my contact names. I can't place a call searching by name now! I don't know anyones numbers! Tried deleting and re-pairing twice.... same result. Anyone have any ideas? I love my BlackBerry, and i would hate to get rid of it but I need this fixed. I would hate to change to (god forbid) Apple products since we can't get new BlackBerrys now.
    My friend had the exact same problem. He did figure it out and I will ask but the root of the problem may be the car.

    Posted via CB10
  3. palewhiteninja's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    37 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #28  

    Default

    I've never seen this hub flicker issue and I've had face10 installed for extended periods of time

    Posted via Nokia 3310
  4. RoseBud68's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    5,218 Posts
    Global Posts
    5,220 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #29  

    Default

    Quote Originally Posted by palewhiteninja View Post
    I've never seen this hub flicker issue and I've had face10 installed for extended periods of time

    Posted via Nokia 3310
    Be glad you don't have it


    Posted via CB10
  5. MacBlackberry1's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #30  

    Default

    Mine is the same... stopped working... going to try everything suggested above and hope for a miracle!
  6. wshrubsole's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #31  

    Default

    I'm having the same problem with my Elantra since the update. Tried deleting it and re-pairing again, but BB not recognized. Any other suggestions?
  7. ivanbzh's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #32  

    Default

    All this really makes me wonder if I should download the update once my carrier makes it available. No change to anything I care for and potential glitches galore.

    Posted via CB10
  8. YesAndNo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    122 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #33  

    Default

    All my 4 Passport SEs with the latest Os 10.3.3 update pair just fine with my Toyota Prius III.

    Posted via CB10
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Official DTEK50 security updates / patches timeframe
    By iSh0w in forum BlackBerry DTEK50
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-17, 04:28 PM
  2. When blackbeery os10.3.3 update available in pakistan
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-17, 09:15 AM
  3. Can 10.3.3 Browser bar be loaded on 10.3.2?
    By arpan_bb in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-17, 03:03 AM
  4. Q10 - OS 10.3.3.1463 - My headset won't pair any longer?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-17, 01:37 AM
  5. Downloaded 10.3.3.1435 on my blackberry classic and now I have no sound.
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-17, 01:26 AM

Posting Permissions

";