Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 51 to 75 of 181
Like Tree44Likes
  1. yhamaie's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,434 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #51  

    Default

    Quote Originally Posted by moeah View Post
    Can anyone advise if the passport supports VoLTE capability?
    I believe that Snapdragon 801 (which drives Passport) supports VoLTE . . . but I need a pair of Passport phones to confirm if Passport is capable of VoLTE voice communication.

    https://www.qualcomm.com/products/sn...?processor=801
    moeah likes this.
  2. diogoteixeira87's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    592 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #52  

    Default

    Quote Originally Posted by raino View Post
    Correct (as long as you don't count the CDMA Z30s' CDMA bands)



    Right. This model of the Passport is comparable to the Z30 STA100-2. The right-most column is supposed to compare the Passport models to other comparable BB10 phones. I should have explained that better, so I'll work on that.
    Nice. This was one of my doubts as I live in Brazil. I know we have the same band as UK carriers. That's why I have a z30 STA 100-2 too. So, the passport is working everywhere, right? That's awesome! Really!

    iWho? Z30 baby...
  3. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #53  

    Default

    Quote Originally Posted by diogoteixeira87 View Post
    That's why I have a z30 STA 100-2 too. So, the passport is working everywhere, right?
    Right. Everywhere a STA100-2 works, the Passport will work.
  4. diogoteixeira87's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    592 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #54  

    Default

    Quote Originally Posted by raino View Post
    Right. Everywhere a STA100-2 works, the Passport will work.
    Awesome! Thanks, Raino

    iWho? Z30 baby...
  5. AlKuqo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    344 Posts
    Global Posts
    355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #55  

    Default

    Quote Originally Posted by bakron1 View Post
    Great post and information, already bought one a few hours ago. I am on T Mobile USA.
    Do you get LTE?

    C002EFE5D The Kuqo Group
  6. Ghani Pradita's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    Global Posts
    38 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #56  

    Default

    is it geting hot when you use it for browsing?
  7. ediggity's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    788 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PIN
    preguntame
    #57  

    Default

    Hey Raino, I saw in the one of the leak threads a screenshot of the Passport autoloader and it had sqw-100 1-2-3 at the top. Have you seen or anything about the latter 2 models anywhere?

    Posted via that WhiteBerry
  8. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #58  

    Default

    Quote Originally Posted by ediggity View Post
    Hey Raino, I saw in the one of the leak threads a screenshot of the Passport autoloader and it had sqw-100 1-2-3 at the top. Have you seen or anything about the latter 2 models anywhere?
    Nothing official (and by 'official,' I mean outside of OS sightings.) The last listings showing up through the FCC are the Porsche phones.
  9. hteszler's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    13 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #59  

    Default

    Thank Raino for the list.

    Is that an official BlackBerry list or who made it?

    Thanks in advance.
  10. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #60  

    Default

    Quote Originally Posted by hteszler View Post
    Thank Raino for the list.

    Is that an official BlackBerry list or who made it?

    Thanks in advance.
    I wish BB had an official list, I wouldn't have to make these threads then! But when I make these threads, for the phones' bands, I try to stick to official-type sources: BB's product pages, FCC certification documents, etc.
  11. patapoof's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,254 Posts
    Global Posts
    3,055 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #61  

    Default

    Quote Originally Posted by raino View Post
    Yes, it will. But are you two aware that AT&T has picked up this phone for distribution? Just an FYI in case buying through them is cheaper for you guys. It might be a while before they start selling it, though.



    I have added a Dropbox link now. If that still doesn't work, maybe it's an app permissions thing? FWIW, I made this thread from a computer, so I'm not sure if that has something to do with the image not loading in CB10.
    Q1 2015 maybe they say...

    Posted via CB10
  12. JENBULL's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    6 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PIN
    23AF8F9F
    #62  

    Default passport on T-Mobile

    I read you are using a BB passport on the T-Mobile network how's that working out? Can you fill me in. I have a 9900, and usually I buy a new phone before the contract its done (less than 2 years) but now that blackberry no longer support T-Mobile I'm stuck. I am thinking of switching carriers to Verizon or att. But if the passport works well on T-Mobile I 'll stay with them.
    here's my pin if you like a quick reply : 25B374EB
  13. aiharkness's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    544 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #63  

    Default

    Posting your PIN s not a goodidea unless you are fully aware of ALL THE KINDS of messages you may get.

    I'm using a BlackBerry Passport on T-Mobile and only loss for me is wifi calling. Otherwise just popped in SIM and started using it.
  14. BlackberryCodeSource's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,233 Posts
    Global Posts
    1,234 Global Posts
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #64  

    Default

    Hi JENBULL<

    Yes, aiharkness is correct, I can also confirm an unlocked BlackBerry Passport will work on T-Mobile USA.
  15. thedose's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    576 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #65  

    Default

    What could this mean?

    Raino, I did a search and couldn't find out which SQW models were compatible with which radios, it appears the SQW100-1 is the only model currently out there? (though I did find a thread stating that the SQW100-2 was potentially the EMEA model?

    Any ideas on whether the SQW100-3 could possibly be the CDMA variant?

    SQW100-3

    It appears to have a release date of January 2015, though no CDMA cell bands are listed... curious isn't it?

    SQW100-3 from pdadb

    Edit: who uses TD-LTE? Is that what EMEA uses? or is that APAC?
    Last edited by thedose; 12-09-14 at 10:19 AM.
  16. patapoof's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,254 Posts
    Global Posts
    3,055 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #66  

    Default

    I don't understand why CDMA is of such pointed interest inasmuch as the BB Ppt is going to come out as exclusive to ATT USA which runs on GSM & not CDMA ...unless a dual radio version would be on the horizon ...I don't see to what end...
    Quote Originally Posted by thedose View Post
    What could this mean?

    Raino, I did a search and couldn't find out which SQW models were compatible with which radios, it appears the SQW100-1 is the only model currently out there? (though I did find a thread stating that the SQW100-2 was potentially the EMEA model?

    Any ideas on whether the SQW100-3 could possibly be the CDMA variant?

    SQW100-3

    It appears to have a release date of January 2015, though no CDMA cell bands are listed... curious isn't it?

    SQW100-3 from pdadb

    Edit: who uses TD-LTE? Is that what EMEA uses? or is that APAC?
  17. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #67  

    Default

    Quote Originally Posted by thedose View Post
    What could this mean?

    Raino, I did a search and couldn't find out which SQW models were compatible with which radios, it appears the SQW100-1 is the only model currently out there? (though I did find a thread stating that the SQW100-2 was potentially the EMEA model?

    Any ideas on whether the SQW100-3 could possibly be the CDMA variant?

    SQW100-3

    It appears to have a release date of January 2015, though no CDMA cell bands are listed... curious isn't it?

    SQW100-3 from pdadb
    Thurask thought that this is likely the AT&T variant of the Passport. The CDMA variant might have been the -2 then.

    Quote Originally Posted by thedose View Post
    Edit: who uses TD-LTE? Is that what EMEA uses? or is that APAC?
    A lot of places/countries. Mainland China is probably the biggest TD-only market. A couple of Indian carriers use a TD band as well, as do other APAC countries. Saudi Arabia has commercial 2600 MHz networks on the TD band, because apparently the military uses band 7. Some Brazilian carriers use it too, and technically so does Sprint (same band as the Chinese,) but they ain't getting a phone. I think Africa might have some carriers using TD-LTE as well, but I haven't checked in a while
    Last edited by raino; 12-09-14 at 05:08 PM.
  18. Wiss Brau's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #68  

    Default

    I'm a former blackberry user and want to ditch this other phone that i switched to 2 years ago. I don't know how to go about doing this. I'm with Sprint and am glad they don't support this phone! I really like T Mobil and am curious how I can do this. They don't offer the phone and as of today, AT&T still isn't. So no deals on purchase price I am guessing. I am looking at getting one on Amazon and bringing it to a TMobile store for a sim card? The personnel in the local T mobile stores are kind of non-genius types. Suggestions?
  19. nige828's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    47 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #69  

    Default

    Hey, not sure if anyone updated you. I'm from Trinidad and Tobago. I'm on Digicel Network (GSM). I bought the SQW100-1 from Amazon and shipped it here.

    It works great,both Voice and Data.
  20. nige828's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    47 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #70  

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141220_184232.jpg 
Views:	402 
Size:	76.0 KB 
ID:	322113
  21. Marauder2's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    816 Posts
    Global Posts
    820 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #71  

    Default

    Any word on which networks the AT&T Passport will work on?
  22. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #72  

    Default

    Quote Originally Posted by Marauder2 View Post
    Any word on which networks the AT&T Passport will work on?
    AT&T's networks

    I think these bands are definitely in: UMTS 850, 1900, LTE bands 2, 4, 5, 7.

    I think these bands are most likely out: UMTS 1700, LTE band 13.

    The rest are still up in the air. I haven't seen anything new go through the FCC yet. I wouldn't be surprised if this phone has bands like the SQN100-1.
  23. Marauder2's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    816 Posts
    Global Posts
    820 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #73  

    Default

    Quote Originally Posted by raino View Post
    AT&T's networks

    I think these bands are definitely in: UMTS 850, 1900, LTE bands 2, 4, 5, 7.

    I think these bands are most likely out: UMTS 1700, LTE band 13.

    The rest are still up in the air. I haven't seen anything new go through the FCC yet. I wouldn't be surprised if this phone has bands like the SQN100-1.
    Never would have guessed AT&T's network...

    Haha I'm hoping to maybe get the rounded passport for Rogers or Bell, will keep an eye out. Thanks.

    Posted via CB10
  24. raino's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    11,319 Posts
    Global Posts
    11,954 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #74  

    Default

    Quote Originally Posted by Marauder2 View Post
    Never would have guessed AT&T's network...

    Haha I'm hoping to maybe get the rounded passport for Rogers or Bell, will keep an eye out. Thanks.
    Thurask, in a different thread/post (linked to above,) thinks that the -3 might have all the bands as the -1. Personally, I'm not so trusting of AT&T. Regardless, there's quite some overlap between AT&T's frequencies and Rogers'/Bell's: UMTS 850, 1900, LTE 4 and 17. Band 7 may or may not be in there, but AT&T doesn't have a reason to take it out (like UMTS 1700, which they would take out to deter TMO buyers.)
    Marauder2 likes this.
  25. Tarux Oph's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #75  

    Default

    I have a sqw100-1 model, retail North America. What is that mean "retail North America"? I'm in Europe. You guys have the same "retail" region?
Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Official "I got my Passport" Thread
    By Resilience in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1114
    Last Post: 02-21-17, 11:16 PM
  2. Philippines (globe?) for passport
    By Thalakar in forum BlackBerry Passport
    Replies: 24
    Last Post: 10-18-14, 01:12 PM
  3. CNET Homepage format different to indicate new Passport shape?
    By Jose Casiano in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 01:36 PM
  4. Passport 10.3.0.675 OS from Germany
    By amirnabilkamelsaad in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-14, 12:38 PM
  5. Ok, p9983,passport,...now what?
    By ElGorgon in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-14, 02:01 PM

Posting Permissions

";