Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 26
Like Tree1Likes
  1. Keng Ng's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    82 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default 10.3.3 hub flickering

    Installed 10.3.3 last night and noticed the hub flickers for a few seconds randomly. Anyone experiencing the same?

    Posted via CB10 on Passport
  2. DCCK's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  

    Default

    Me too. Somehow Hub's battery draining and cpu running much more than before
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20161201_171640.png 
Views:	12 
Size:	63.8 KB 
ID:	413233
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20161201_171647.png 
Views:	12 
Size:	64.7 KB 
ID:	413234

    Posted via BlackBerry Passport
  3. Bla1ze's Avatar
    Editor in Chief

    Posts
    20,388 Posts
    Global Posts
    20,839 Global Posts
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Keng Ng View Post
    Installed 10.3.3 last night and noticed the hub flickers for a few seconds randomly. Anyone experiencing the same?

    Posted via CB10 on Passport
    Did you download OTA or did you install the files manually?
  4. hobgoblin1961's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,005 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  

    Default

    Actually looks better than before the update last night
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20161201_104121.png 
Views:	375 
Size:	47.7 KB 
ID:	413236 manual update with DBBT

    Posted either via -Passport SQW100-1 or -Classic SQC100-1 / 10.3.++
  5. Keng Ng's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    82 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    OTA

    Posted via CB10 on Passport
  6. IvanTheTolerable's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    176 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  

    Default

    Same here. I reset and it still did it. After a few hours it stopped. I guess it was just syncing a lot of stuff.

    Sent from my not quite obsolete beautiful BlackBerry Passport SE
  7. DCCK's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  

    Default

    I found out the reason! It is about notification. Mine is turning off the face10 hub integration. Go to face10 setting and turn off the function of notification on Hub.

    Posted via BlackBerry Passport
  8. malluco's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    100 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  

    Default

    works great for me in Passport Black, Silver, Z30, Z10, Classic, Q10, Q5 and Leap ..
  9. tmurphx5's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    720 Posts
    Global Posts
    721 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  

    Default

    Quote Originally Posted by DCCK View Post
    I found out the reason! It is about notification. Mine is turning off the face10 hub integration. Go to face10 setting and turn off the function of notification on Hub.

    Posted via BlackBerry Passport
    I was having the same problem, doing what you suggested fixed it for me. Thanks

    Passport on ATT or Priv on Verizon
  10. LT1500's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    42 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #10  

    Default

    Mines SE is working fine since the update

    Posted via CB10
  11. Keng Ng's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    82 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #11  

    Default

    I just deleted the Face 10 app and it works!

    Posted via CB10 on Passport
  12. PantherBlitz's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    557 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by DCCK View Post
    I found out the reason! It is about notification. Mine is turning off the face10 hub integration. Go to face10 setting and turn off the function of notification on Hub.
    Isn't Hub notification the reason people bought Face10?
  13. DCCK's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by PantherBlitz View Post
    Isn't Hub notification the reason people bought Face10?
    Ya, indeed. That's the reason why I bought its pro version. But now just wishing a face10 update would fix it.

    Posted via BlackBerry Passport
  14. andi89's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    58 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #14  

    Default

    Quote Originally Posted by hobgoblin1961 View Post
    Actually looks better than before the update last night
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20161201_104121.png 
Views:	375 
Size:	47.7 KB 
ID:	413236 manual update with DBBT

    Posted either via -Passport SQW100-1 or -Classic SQC100-1 / 10.3.++
    Hello. Can you help me with a way to update the os to 10.3.3 on my passport SQW100-1

    Posted via CB10
  15. brookie229's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,237 Posts
    Global Posts
    3,253 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #15  

    Default

    Quote Originally Posted by andi89 View Post
    Hello. Can you help me with a way to update the os to 10.3.3 on my passport SQW100-1

    Posted via CB10
    If you are checking for software updates on your device under settings and there are none then you have to go here: OS 10.3.3.2049 live links and autoloaders and use an autoloader or blitz file to update ypour OS.
  16. Mattster723's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    355 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #16  

    Default

    I don't have Face10 notifying the Hub, but it still flickers. I do have face10 as an app, which I hardly use. Is the general consensus that if this is erased the hub will not have this problem?

    Posted via CB10
  17. Mattster723's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    355 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #17  

    Default

    After review of my stuff, I think it's because of SMS to email pro. I'm guessing that third party apps, even if for BB10 will make the hub flicker. So I am working on this hypothesis by turning off the apps notification. Which means that makes the app a bit useless.
    Seems that this update maybe more limiting.

    Posted via CB10
  18. Keng Ng's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    82 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #18  

    Default

    Yes I had to delete Face10 to stop the flickering.

    Posted via CB10 on Passport
  19. noprofit's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #19  

    Default

    I have the same problem. Downloaded OTA.
  20. Ioannes's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20  

    Default

    Thanks, DCCK. It's only been a few minutes but your solution seems have fixed the problem. I owe you one!

    Posted via CB10
  21. Asuhmiaseh's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    159 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #21  

    Default

    Some has posted that uninstalling and reinstalling Face10 will fix the flicker problem.

    Posted via CB10
  22. bnddbl07's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #22  

    Default Face10 hub Flicker. -

    thanks to those that figured it out it was Face10. fixed. oddly, Face10 hasn't updated to the hub (like it's supposed to) ever since their last update... yet turning off notifications in it, did stop the flickering... so it's trying to do something!!
  23. Dmd74's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    221 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #23  

    Default

    I see random occurrences.

    Posted via CB10
  24. Aju
    Aju is online now
    Aju's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,289 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #24  

    Default

    Yesterday, I got it again while I was using my PP kept in sync pod. I had faced flickering when using with charging cable on too...now I am thinking, if it is some kind of hardware trouble in my case!

    PassportSQW100-4/10.3.3.2205
  25. scotsman88's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #25  

    Default

    I had the HUB Flickering until i removed Inst10 and Face10 and their Headless service...and then reinstalled.. all good now.
    I still have an intermittent space bar issue...which is annoying.
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. What's new on 10.3.3 ?
    By YilmzYilmz in forum BlackBerry Passport
    Replies: 103
    Last Post: 12-22-16, 09:38 PM
  2. Problems updating to 10.3.3- Free up space to update
    By Rickster1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-16, 09:16 AM
  3. Tmo Q10 owners / 10.3.3 update
    By macterp in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-16, 03:24 PM
  4. Who installed 10.3.3
    By harsh2003web in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-16, 03:24 AM
  5. 10.3.3
    By LT1500 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-16, 10:51 PM

Posting Permissions

";