Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Lacey_Underalls's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    114 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Word Mole

    I was looking to play Word Mole tonight and I noticed it had disappeared from my applications folder. I selected the "show all" option and looked both in the applications folder and on the home screen, but I can't find it anywhere. I don't know when or how it disappeared. Is there somewhere I can download it from?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  2. CatAlex's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,300 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PIN
    up grrrrrl
    #2  

    Default

    Bump.

    Anyone??

    Having the same issue on 9780 since I installed to OS .359...
    Last edited by CatAlex; 02-04-11 at 02:56 PM.
  3. sedalia066's Avatar

    Posts
    6,930 Posts
    Global Posts
    6,931 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  

    Default

    App loader can be used to reinstall the game. One time in an OS upgrade I forgot Word Mole and Password Keeper. Simple enough to reload with AppLoader in DM.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  4. CatAlex's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,300 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PIN
    up grrrrrl
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by sedalia066 View Post
    App loader can be used to reinstall the game. One time in an OS upgrade I forgot Word Mole and Password Keeper. Simple enough to reload with AppLoader in DM.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Hey, yeah, not working. I think what's happening is that the OS I upgraded to doesn't come with Word Mole and since it's bundled into the software of the OS that it didn't come over on 3rd party backup. Looks like I may have to downgrade the OS to the previous version to get it back...unless I'm missing something.

Posting Permissions

";