Results 1 to 4 of 4
  1. tuffy100's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    642 Posts
    Global Posts
    1,061 Global Posts
    PIN
    284371E4
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default T4BB Not Pushing Replies?

    Hey everyone,

    So recently Twitter for Blackberry hasn't been pushing my replies to my 9900. I have the settings correct, I've rebooted, uninstalled and installed the app...running out of options!

    Any ideas?
  2. jem9777's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    349 Posts
    Global Posts
    350 Global Posts
    #2  

    Default

    If it's just been over the last couple days, it was probably related to the service outages. The Push APIs were disabled while RIM was trying to get email and messaging services back up.
    Thanked by:
    tuffy100 (10-16-2011) 
  3. SpiritsFade's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    369 Posts
    Global Posts
    374 Global Posts
    #3  

    Default

    Glad to hear I wasn't the only one experiencing this. I did receive a reply last night thankfully so things seem to be back in order

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    Thanked by:
    tuffy100 (10-16-2011) 
  4. James Richardson's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    102 Posts
    Global Posts
    105 Global Posts
    PIN
    2AA65368
    #4  

    Default

    I have only had two notifications in the last three days. Doing my head in. Have tried every fix I can think of. I presume it is a Twitter issue and not one with my device.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanked by:
    tuffy100 (10-16-2011) 

Posting Permissions