Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 51
Like Tree8Likes
  1. noez92's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    614 Posts
    Global Posts
    624 Global Posts
    PIN
    Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin:
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default New Beta Update DTEK50

    As like the title, there is a new update for beta tester for DTEK50, AAI482 size arround 1gb++ hope it will a january patch update
  2. Bla1ze's Avatar
    Editor in Chief

    Posts
    19,965 Posts
    Global Posts
    20,405 Global Posts
    #2  
    noez92 and big_time2 like this.
  3. noez92's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    614 Posts
    Global Posts
    624 Global Posts
    PIN
    Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin:
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Bla1ze View Post
    Yeah but I'm still confused why is it still stated as a beta?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails New Beta Update DTEK50-screenshot_20170105-142312.jpg  
  4. Bla1ze's Avatar
    Editor in Chief

    Posts
    19,965 Posts
    Global Posts
    20,405 Global Posts
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by noez92 View Post
    Yeah but I'm still confused why is it still stated as a beta?
    Because some folks will get it as a beta if they signed up for the beta zone, others will get it as an official release. The rollouts are kinda odd.
    big_time2 likes this.
  5. noez92's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    614 Posts
    Global Posts
    624 Global Posts
    PIN
    Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin: Pin:
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Quote Originally Posted by Bla1ze View Post
    Because some folks will get it as a beta if they signed up for the beta zone, others will get it as an official release. The rollouts are kinda odd.
    I see,
    Oh my God it's still december patch..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails New Beta Update DTEK50-screenshot_20170105-154455.jpg  
  6. 14JEEP's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    35 Posts
    #6  

    Default

    Why won't my Dtek50 update??? I check update and it say system up to date. I'm still on July. Had my Dtek50 for about 2 weeks. Build is AAF959
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails New Beta Update DTEK50-screenshot_20170105-075446.jpg  
  7. sethr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    213 Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by 14JEEP View Post
    Why won't my Dtek50 update??? I check update and it say system up to date. I'm still on July. Had my Dtek50 for about 2 weeks. Build is AAF959
    If you're trying an OTA from a carrier all the time, you may never get it. Get on wifi and try.
    Jake2826 and big_time2 like this.
  8. 14JEEP's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    35 Posts
    #8  

    Default

    Do I have to remove the AT&T Sim card???
  9. heppyX's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    116 Posts
    #9  

    Default

    Still nothing for B&H purchased unlocked DTEK50. Still on Oct5 update.
  10. falbo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    278 Posts
    #10  

    Default

    December patch here also on Vodafone UK
  11. Edthephonebuff's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #11  

    Default

    Hi everyone I'm new to the Blackberry world but am an avid phone user and love to test all different platforms. I actually use all platforms including a Windows 10 mobile phone as my daily driver. My nexus 5x was updated to Nougat months ago and the update was just a bit above 1gb. I get monthly security updates on android and these are NEVER a gb in size, more like 50mb .. I'm really liking the size of this beta update and find it quite promising as we may get Nougat at some point. Just my 2 cents here. BTW I bought a Dtek50 and absolutely love it and what Blackberry and Android might be leading to in the future...kinda the best of both worlds thing if they play it right... time will tell...cheers
  12. #12  

    Default

    Quote Originally Posted by 14JEEP View Post
    Do I have to remove the AT&T Sim card???
    Try it.

    Then, try setting your date back a few days and checking.

    And if that doesn't work, load a factory image.

    Quote Originally Posted by Edthephonebuff View Post
    I get monthly security updates on android and these are NEVER a gb in size, more like 50mb
    That's because monthly security updates are usually patch-based updates; the 50-150MB downloaded is merely what's changed, such that the OS can patch pre-existing files with the downloaded files. Downloading a gigabyte or two means that the update is being sent as a full upgrade, so everything (upgraded or not) is being downloaded.
  13. Edthephonebuff's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #13  

    Default

    Interesting... thanks for the reply
  14. BBd00d's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    446 Posts
    #14  

    Default

    I got my update last night, 1.2Gb in size. Does anyone know what this update included?
  15. dpw09's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    914 Posts
    Global Posts
    930 Global Posts
    #15  

    Default

    Quote Originally Posted by BBd00d View Post
    I got my update last night, 1.2Gb in size. Does anyone know what this update included?
    Ya mine was 1.2G as well. Had to uninstall tons of apps to make space.
  16. mike kootnikoff's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    269 Posts
    Global Posts
    277 Global Posts
    #16  

    Default

    Quote Originally Posted by dpw09 View Post
    Ya mine was 1.2G as well. Had to uninstall tons of apps to make space.
    I wonder where we can find a schedule or list. My first 50 got updates right away, now my new ones take a while longer to get them.
  17. mitchy_mitch's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    633 Posts
    #17  

    Default

    Finally got an update today. I'm on AAI482 now
  18. stlabrat's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    909 Posts
    #18  

    Default

    hopefully it fix the random reboot of( idol 3, 4). dtek...
  19. iSh0w's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #19  

    Default

    Hey,

    Did you ever get it to update?

    I'm stuck on the July '16 patch as well!

    Can anyone help me understand how to get on the beta channel.

    Thanks
  20. dpw09's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    914 Posts
    Global Posts
    930 Global Posts
    #20  

    Default

    Quote Originally Posted by iSh0w View Post
    Hey,

    Did you ever get it to update?

    I'm stuck on the July '16 patch as well!

    Can anyone help me understand how to get on the beta channel.

    Thanks
    You have to join BlackBerry beta zone
  21. iSh0w's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #21  

    Default

    Quote Originally Posted by dpw09 View Post
    You have to join BlackBerry beta zone
    Googled it! Thanks!
    Last edited by iSh0w; 01-11-17 at 11:23 PM. Reason: Update!
  22. iSh0w's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #22  

    Default

    Last edited by iSh0w; 01-12-17 at 04:05 PM.
  23. 14JEEP's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    35 Posts
    #23  

    Default

    No I'm still on July patch. Went back to Best Buy they could not figure it out either. They never seen this before. They ordered a replacement. If it doesn't work they will take this one back and get a refund.
  24. #24  

    Default

    You can force an update using a factory image: it'll wipe the phone but at least it's updated.

    Reload BlackBerry powered by Android smartphone - Canada
  25. iSh0w's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #25  

    Default

    Quote Originally Posted by thurask View Post
    You can force an update using a factory image: it'll wipe the phone but at least it's updated.

    Reload BlackBerry powered by Android smartphone - Canada
    Will doing a wipe with a factory image ensure future normal channel (non beta) updates is what I'm wondering!

    I'm halfway through joining their beta release program.

    Which would you suggest for me.

    (I'm a techie so the beta will not bother me that much - asking your opinion purely on your experience standpoint since I'm new to bb)

    Thank you.
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. BlackBerry has no plans to release new BB10 devices
    By ToniCipriani in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 93
    Last Post: 01-07-17, 04:10 PM
  2. Updating OS on new Priv
    By timmy t in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-17, 05:01 PM
  3. John Chen to take part in 'Self-Driving Cars: New Rules of the Road' panel
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-17, 06:12 PM
  4. Get an Eyeful of the New BlackBerry with MrMobile
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-17, 12:22 PM
  5. why blackberry 10 not update to android? better than boring os?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-17, 10:56 AM

Posting Permissions