Results 1 to 5 of 5
  1. Anibal0804's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Unhappy no EDGE signal

    Hi, I hope someone can help, the problem is that my blackberry 8900 no signal up to EDGE here in my country and I have tried everything and I could not solve. I tested with all operators and not bone me up the signal I get the service books. other information the team is not reported by any operator already reviewed the IMEI. What I can do?
  2. BigBadWulf's Avatar

    Posts
    35,097 Posts
    Global Posts
    35,122 Global Posts
    PIN
    pin:tang
    #2  

    Default

    Has it ever worked, have you tried on Wi-Fi, have you tried using a friend's SIM that is working on a BlackBerry data plan, and how did you get the service books without data?
    WAPers do it With A Passion

    Z/Q Warrior °•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•° `°•.¸¸.•° Born to ™ °•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•° Upgrade Guide

    BB10 - If you don't, kittens will die .................................................. ......................................Kevin - "I call you the PITA I love"
  3. Anibal0804's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    si el equipo funciono bien varios meses y luego dejo de funcionar y he probado con otras SIM y no funciona y mi SIM con el plan de datos funciona en otros equipos perfectamente. cuando registro en el editor de TEH nosale nada.
  4. Anibal0804's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    the phone worked well for several months and then stopped working and I've tried with other SIM and does not work and my SIM with data plan works perfectly on other computers. when logging in nosale TEH editor anything.
  5. BigBadWulf's Avatar

    Posts
    35,097 Posts
    Global Posts
    35,122 Global Posts
    PIN
    pin:tang
    #5  

    Default

    You need to try a SIM connected to a BlackBerry data plan, that's known to work in your phone. What do you mean by "my SIM with data plan works perfectly on other computers. when logging in nosale TEH editor anything."?
    WAPers do it With A Passion

    Z/Q Warrior °•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•° `°•.¸¸.•° Born to ™ °•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•°` `°•.¸¸.•° Upgrade Guide

    BB10 - If you don't, kittens will die .................................................. ......................................Kevin - "I call you the PITA I love"

Similar Threads

  1. Done everything and still no EDGE signal. :(
    By DJPAX in forum BlackBerry Storm2
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2010, 08:38 PM
  2. HELP! Can no longer get EDGE signal!!
    By kselby123 in forum AT&T
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2009, 08:32 PM
  3. Google Maps with no cell signal?
    By chrisy520 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-11-2008, 09:04 AM
  4. Co-pilot No Gps Signal?
    By montpry in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2008, 01:19 PM
  5. No EDGE in London
    By Pete6 in forum BlackBerry Pearl 8100
    Replies: 10
    Last Post: 04-11-2008, 04:51 PM

Posting Permissions