1. slim409's Avatar
    Every time I run an application or download anything the hourglass will pop up for a short period of time. My memory is fine so I don't know what it could be. Please help.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-21-08 03:56 PM
  2. exelant's Avatar
    It's thinking or searching. How's your signal strength? I get an hourglass from time to time. It's never been a problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-21-08 03:59 PM
  3. Motorcycle Mama's Avatar
    It seems like lots of Verizon users are posting this recently.
    09-21-08 04:18 PM
  4. wrzt's Avatar
    I am a Verizon 8330 user who experienced the awful hourglass issue as well. I seem to have solved my problem by turning off content compression, an option which is enabled by default by BB OS. The option is found by opening options > security options > general settings.

    Please try this for me - disable content compression then do a 1 min battery pull. Let us know the results. Anyone with the hourglass issue shoud try this.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-21-08 10:30 PM
  5. neenja91's Avatar
    I have content compression disabled by default, and done 3 battery pulls of a minute or longer. Nothing is working.
    09-21-08 11:28 PM
  6. vznb's Avatar
    I have the hourglass problem and i did the steps but it still doesnt work!!! please help me, im so angry at my phone right now

    I am a Verizon 8330 user who experienced the awful hourglass issue as well. I seem to have solved my problem by turning off content compression, an option which is enabled by default by BB OS. The option is found by opening options > security options > general settings.

    Please try this for me - disable content compression then do a 1 min battery pull. Let us know the results. Anyone with the hourglass issue shoud try this.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-21-08 11:33 PM
  7. MarsVolt
    I have content compression disabled by default, and done 3 battery pulls of a minute or longer. Nothing is working.
    Try turning it on then?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-22-08 12:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD