1. cigarjim's Avatar
    Hi,
    I've searched the forum for something similar, but no luck.
    I am able to receive text messages, however there is no indication who sent it (no number, etc.). Is there a setting I am missing?
    I have the current update, but this problem existed before the update.
    Any ideas would be welcome!
    Thanks.
    04-14-09 03:46 PM
  2. piper975's Avatar
    If you are on Telus/MiKE this is a know issue and they are working on it as we are not able to send sms/mms and received as no indication as to who it is from.

    Oh and yes there is an already existing thread too
    04-14-09 04:15 PM
  3. cigarjim's Avatar
    Thanks Piper!
    I have Nextel/Sprint. I couldn't find a thread with this issue, but I'll look some more.
    04-14-09 04:20 PM
  4. justlovejoy's Avatar
    call CS and tell them. Its a problem that i think has to do with your OS but to keep them informed as well! are you on .204? either way i have seen it before!
    04-14-09 06:56 PM
  5. cigarjim's Avatar
    Hi JLJ,

    Yes, I have .204. I tried CS earlier today, but could'nt stay on hold any longer. Will try again tomorrow. If I get any info, I'll post it here.

    Thanks!
    04-15-09 06:43 PM
  6. V1V1D's Avatar
    You need to call bb tech support not Sprint support. A guy at my office had the same issue and bb support did something on their end that sprint couldn't do and it worked for him . Hope this helps you some. Good luck

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-16-09 06:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD