Results 1 to 9 of 9
  1. prashob619's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    135 Posts
    PIN
    26F6EFA8
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Question Browser without BIS ?

    Can anyone share the trick on how to use BB browser without a BIS plan ?

    Thanks
  2. jafrul's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,301 Posts
    PIN
    2B5A11B6
    #2  

    Default Browser without BIS ?

    if u have data plan, use it. if not, just link to wifi.
    easy.
    or i get a different understanding.

    Sent from my torchy Torch 9800 using Tapatalk
    _______________jf




    Wielding a BlackBerry STA100-2.


    BBM#8
    for Random Quotes on motivations, health and wealth..

    : subscribe to C001190A9
  3. kbz1960's Avatar
    Doesn't Matter

    Posts
    55,716 Posts
    Global Posts
    55,871 Global Posts
    #3  

    Default Re: Browser without BIS ?

    Install opera mini.
    Sent from me using my fingers. Be pantless in 5K. Febreze - for more than smells.
    the 50K CrackBerry challenge
    I'm no more qualified to say so because I own a BlackBerry
  4. prashob619's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    135 Posts
    PIN
    26F6EFA8
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default Re: Browser without BIS ?

    guys, i know we can browse the internet by installing third party applications..
    that is not what i meant.

    is there any way to access internet on our BB Browser without BIS?
  5. jafrul's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,301 Posts
    PIN
    2B5A11B6
    #5  

    Default Browser without BIS ?

    Quote Originally Posted by prashob666 View Post
    guys, i know we can browse the internet by installing third party applications..
    that is not what i meant.

    is there any way to access internet on our BB Browser without BIS?
    that's what i said. use wifi.
    I've tried turning off mobile networks, and it works.
    but i'm not sure if u bought a BB without sim card whether u can use wifi or not.
    why don't u check with your carrier.

    Sent from my torchy Torch 9800 using Tapatalk
    _______________jf




    Wielding a BlackBerry STA100-2.


    BBM#8
    for Random Quotes on motivations, health and wealth..

    : subscribe to C001190A9
  6. SwitchBeach's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,734 Posts
    Global Posts
    2,913 Global Posts
    #6  

    Default Re: Browser without BIS ?

    Quote Originally Posted by prashob666 View Post
    guys, i know we can browse the internet by installing third party applications..
    that is not what i meant.

    is there any way to access internet on our BB Browser without BIS?
    The answer is no.

    Note that just "turning off mobile networks" does not produce the same situation as not having a BIS plan.

    You need an ACTIVE BlackBerry Data Plan in order to use BlackBerry data features even over WiFi.
  7. Saukrateaz's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    306 Posts
    Global Posts
    399 Global Posts
    #7  

    Default Browser without BIS ?

    I just posted this is another thread asking the same question. You can use your browser on wifi without incurring data charges.

    Your specific APN username and password with vary based on your carrier.


    DISABLE TCP From the phone's home screen, Go to Options >> Advanced Options >> TCP In the TCP function You will see the following: APN: WAP.CINGULAR Username for APN: WAP@CINGULARGPRS.COM Password for APN: ********* Delete all the above content so that the fields for TCP settings are Blank. Your TCP settings should look like this: APN: Username for APN: Password for APN: Save settings and exit to home screen of the phone.


    SELECT DEFAULT BROWSER From the phone's home screen, Go to Options >> Advanced Options >> Browser Make sure you select Wi-Fi Browser as your default Browser. Save settings and exit.


    CHANGE BROWSER SETTINGS From the phone's home screen, Go to Browser. Then press the "Menu" button on the phone (located to the left of the circular navigation button). Select Options >> Browser Configuration. Here select the browser as "Wi-Fi Browser". This step ensures that you are always using the browser to work with Wi-Fi only mode.


    MANAGE CONNECTIONS From the phone's home screen , Go to Manage Connections >> Set Up Wi-Fi Network >> Scan for Networks. Once the network is added successfully, Go to Manage Connections and Turn ON Wi-Fi connection.

    Sent using Tapatalk
    "When you do the common things in life in an uncommon way, you will
    command the attention of the world."

    George Washington Carver


    CB Feedback
  8. jafrul's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,301 Posts
    PIN
    2B5A11B6
    #8  

    Default Browser without BIS ?

    hey... thanks for sharing..
    a new info.

    Sent from my torchy Torch 9800 using Tapatalk
    _______________jf




    Wielding a BlackBerry STA100-2.


    BBM#8
    for Random Quotes on motivations, health and wealth..

    : subscribe to C001190A9
  9. sjvachhani's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #9  

    Default b.b. 9780 vodafone not show facebook icon

    b.b. 9780 vodafone not show facebook icon

Similar Threads

  1. BB Browser without BIS/BES on 9860
    By rmdnet in forum BlackBerry Torch 9860/9850
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2012, 01:38 AM
  2. How to enable browser without BIS/BES ?
    By waza123 in forum BlackBerry Torch 9800
    Replies: 3
    Last Post: 12-10-2011, 01:35 AM
  3. Enable BlackBerry Browser without BIS/BES
    By buzzhd01 in forum BlackBerry Curve 8900
    Replies: 6
    Last Post: 02-09-2011, 12:37 PM
  4. BB Browser without BIS/BES
    By satbachansingh in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 8
    Last Post: 11-06-2010, 05:46 AM
  5. Please please help with enabling bb browser without BIS
    By applejaxx522 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2009, 12:05 AM

Posting Permissions