Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. colinstone's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    74 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default App World Icon Displayed but no app running

    I recently reinstalled BB App World 4.0.0.55 and it initially worked fine.
    However, whenever the BB restarts with QuickPull, the AW icon is displayed with all the other icons when the menu key is held down. But if the AW icon is selected, AW does not appear. Nor does it appear if selected from the "All" screen.

    So far I have deleted app from screen and via options menu, done a number of reboots etc but the problem returns - an icon displayed by no app runs. I've now reinstalled a previous version - 3.0. something found on the www, but it still happens - an icon on display but nothing runs.

    Any ideas pse? I guess an OS reinstall may be the only answer.


    BlackBerry® 9300 3G
    6.0 Bundle 2949 (v6.0.0.668, Platform 6.6.0.236)
  2. CrackMachine's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    226 Posts
    Global Posts
    228 Global Posts
    #2  
  3. mtint's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    450 Posts
    #3  

    Default Re: App World Icon Displayed but no app running

    Kiddo's 9300 has the same issue - he is not on BES btw, Planning to wipe the device and reload the system to see what's going to happen

    @ colinstone - did you find a solution?
  4. colinstone's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    74 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default App World Icon Displayed but no app running

    Quote Originally Posted by mtint View Post
    @ colinstone - did you find a solution?
    I was on BIS - so did a complete back up, wipe and reinstall. Seems to work OK now.


    Sent from my BlackBerry® Curve 3G using Tapatalk
  5. mtint's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    450 Posts
    #5  

    Default

    Well, I did full re-install on kiddo's 9300, it worked fine for a week or so, and this happen again just couple of days ago

    Anyone found what causes the issue or a solution?

Similar Threads

  1. Help, apps are saying installed but no icons.....
    By surfergirl2009 in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2012, 12:27 AM
  2. Help, apps are saying installed but no icons.....
    By surfergirl2009 in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2009, 12:34 AM
  3. app world icon cant be moved?
    By Domestic Violence in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 17
    Last Post: 04-01-2009, 09:10 PM
  4. App world is out but where is the new Facebook?
    By gmisz88 in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 11
    Last Post: 04-01-2009, 06:40 PM
  5. FB icon gone but the app is still there.. What do I do?
    By MapleSyrup in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 9
    Last Post: 10-11-2008, 08:35 AM

Posting Permissions