Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Legal Eagle
  • 1 Post By andysan1971
  1. andysan1971's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default youtube not working on 7.1.0.825

    was working fine then

    when i go to click on to play button it does not work?

    any clues out there please?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  2. Legal Eagle's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,284 Posts
    #2  

    Default

    Quote Originally Posted by andysan1971 View Post
    was working fine then

    when i go to click on to play button it does not work?

    any clues out there please?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    YouTube on Bold 9900 no longer working after reset
    Youtube not letting me watch videos? (Not an error)
    You tube not working
    youtube vids won't play - anyone else?
    RIP My Beloved Bold 9900, you served me well. Hello Passport

    If I've helped or amused you feel free to use the Liked or Thanked buttons
    dangerousfen likes this.
  3. andysan1971's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default youtube not working on 7.1.0.825

    opps just saw other thread.

    lesson learnt.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    Legal Eagle likes this.
  4. andysan1971's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default youtube not working on 7.1.0.825

  5. SalomeO's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #5  

    Default

    Does anybody know why youtube is not playing on my blackberry bold 9930......i can't believe no one knows anything?!?!?!?!!?
  6. wiley2000's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    42 Posts
    #6  

    Default

    Already any user not using a Z10 is forgotten, by BB, CrackBerry, and Kevin. This is a big issue and would typically be a big story but "oh no everyone is focused on Z10" (said in sarcastic voice).

    Lets report problems/big issues when they arise regardless of which BB/OS you are using!

    Same issue with my 9790!
    Thanked by:
    robertyhn (02-17-2013) 

Similar Threads

  1. Youtube not working on .132?
    By marc322 in forum Storm 3rd Party Apps
    Replies: 26
    Last Post: 04-28-2009, 05:01 PM
  2. Youtube not working on the Storm?
    By knowALL in forum BlackBerry Storm
    Replies: 14
    Last Post: 12-15-2008, 10:29 PM
  3. Youtube not working on 4.6.0.168/Rogers?
    By hotice_ in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-2008, 03:22 PM
  4. YouTube Not Working On UK O2 8310 (os v4.5.0.81)
    By r1cky in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2008, 07:29 AM
  5. youtube not working on my blackberry!!!! help me
    By MetalGie in forum BlackBerry 8800, 8820
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2008, 04:22 PM

Posting Permissions