Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 25 of 123
Like Tree14Likes
  1. Stwutter's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    799 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default YouTube on Bold 9900 no longer working after reset

    Hi.

    I have a Bold 9900. Periodically, I back it up, and do a factory reset (i find this cleans it up nicely, altho' it' s at ad annoying doing it every 6-8 weeks, but seems to be required as my Bold soes get a little 'sticky' with slow memory drain). I did so again today, and since then, I cannot play YouTube videos.

    This isn't a message error, such as 'cannot play media', not does it just constantly buffer, but when I launch the app., and select a vid, nothing. Just doesn't move when I hit 'play'. I dowloaded another YT player from the BB app. world, and this doesn't work either - altho' this one does just constantly buffer.

    I did read that BB10 doesn't come with a YouTube app., so was wondering if this has anything to do with it - ie: YT dropping support for BB altogether?

    However, if use the browser to search for 'XYZ123 - You Tube', it plays perfectly.

    I have unistalled/reinstalled, done a battery pull a few times, but to no avail. All other applications and services are working fine. I am on the Orange network, UK.

    Any tips appreciated.
  2. lifeinbmajor's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    14 Posts
    #2  

    Default Same Problem

    I'm having the same problem, since last night, YouTube videos no longer work on my 9900
    Thanked by:
    robertyhn (02-17-2013) 
  3. kolok's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    201 Posts
    #3  

    Default

    Same here. Started last night and I can vouch for two others on different network as well.

    Wonder what gives?
  4. dangerousfen's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,791 Posts
    PIN
    That's for me to know and you to guess!
    #4  

    Default YouTube on Bold 9900 no longer working after reset

    Just tried YouTube on my 9900. Videos wont play either. What's going on here?

    It's the same problem with my wife's 9900 as well.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    Last edited by dangerousfen; 02-14-2013 at 11:39 AM.
    Do as you would be done by and 12 pence to the shilling (or 100 cents to the dollar).

    Into every life a little ale must pour
  5. spacekeight's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #5  

    Default

    I have had the same problem since yesterday. Hoping this will be figured out soon, I called my service provider and he had no idea, the only thing he could think of is that youtube changed to a different kind of system that's not supported by blackberry. Either way, blackberry should announce if youtube is no longer available.
  6. fbf2012's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #6  

    Default

    Same here. I pulled up youtube on my 9900 and it loads up but will not play (you can't click on the play symbol on the video). I went to youtube.com on my 9700 and it connected and played the youtube videos i clicked on. I believe it has something to do with m.youtube.com/?client . I tried going straight to YouTube on my 9900 but it automatically redirects you to m.youtube.com but does not redirect on my 9700. I hope there is a fix soon. A few people i know are currently being affected.
  7. fbf2012's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #7  

    Default

    Or they need to take of the redirect to m.youtube.com because it works when you go straight to the website. However on 9900 you cannot go straight to the website as it automatically redirects you.
    Quote Originally Posted by spacekeight View Post
    I have had the same problem since yesterday. Hoping this will be figured out soon, I called my service provider and he had no idea, the only thing he could think of is that youtube changed to a different kind of system that's not supported by blackberry. Either way, blackberry should announce if youtube is no longer available.
    Last edited by fbf2012; 02-14-2013 at 02:53 PM.
  8. spacekeight's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #8  

    Default

    I used to be able to use youtube through mobile and through clicking the desktop option and now when I choose desktop the video says "Sorry, this video is not available for this device"

    Quote Originally Posted by fbf2012 View Post
    Or the need to take of the redirect to m.youtube.com because it works when you go straight to the website. However on 9900 you cannot go straight to the website as it automatically redirects you.
  9. fbf2012's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #9  

    Default

    Kevin and the Crackberry team. Have you guys heard anything about this?
  10. PiotrJot's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    Global Posts
    951 Global Posts
    #10  

    Default

    What about OS version? Maybe it's connected ?
    I am having this problem on .861
  11. #11  

    Default

    Quote Originally Posted by PiotrJot View Post
    What about OS version? Maybe it's connected ?
    I am having this problem on .861
    It's most definitely a youtube issue. There's nothing we'll be able to do to our devices to get it work, youtube will need to fix whatever the broke unfortunately.
    Wallpaper Changer HD for BB10 A MUST HAVE APP - Automatically rotates your wallpaper - Now with battery % meter, weather and more!

    Evolution Web Browser with Ad Block - The ultra fast web browser with gestures and full screen browsing
    Ultimate ScreenSaver - Includes weather, rss news, clock and more! Many scenes including Aquarium and Fireplace or use your own pictures

    Visit: http://www.shao-soft.com
  12. Stwutter's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    799 Posts
    Thread AuthorThread Author   #12  

    Default

    Cheers for the replies. It seems I'm not alone!

    As said in my initial post, there's a kind of workaround. In the 9900 browser, you can type what video you want (or genre of video) with the phrase 'you tube' in there, and the results play when you click them. It not ideal, but better than nowt.

    I definitely read that the Z10 will not have a built in YT app., so I assume any agreement with them is no longer active - maybe it's connected, altho' the fact that it seems to be working on other BB devices seems to suggest otherwise.
  13. spacekeight's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #13  

    Default

    Thankyou for discovering that if you type it in with the word youtube it works! It atleast helps me put up with it for now

    Quote Originally Posted by Stwutter View Post
    Cheers for the replies. It seems I'm not alone!

    As said in my initial post, there's a kind of workaround. In the 9900 browser, you can type what video you want (or genre of video) with the phrase 'you tube' in there, and the results play when you click them. It not ideal, but better than nowt.

    I definitely read that the Z10 will not have a built in YT app., so I assume any agreement with them is no longer active - maybe it's connected, altho' the fact that it seems to be working on other BB devices seems to suggest otherwise.
  14. gymwarner's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    183 Posts
    PIN
    XBL: MiKelly240508
    #14  

    Default

    Same issue here- 9900 on .865 on Vodafone UK. I'm sure it will sort soon.
    Dream ,believe, do. Repeat!

    Thanked by:
    robertyhn (02-17-2013) 
  15. fbf2012's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #15  

    Default

    Dang...did not work for me. Still get redirected to m.youtube.com
    Quote Originally Posted by Stwutter View Post
    Cheers for the replies. It seems I'm not alone!

    As said in my initial post, there's a kind of workaround. In the 9900 browser, you can type what video you want (or genre of video) with the phrase 'you tube' in there, and the results play when you click them. It not ideal, but better than nowt.

    I definitely read that the Z10 will not have a built in YT app., so I assume any agreement with them is no longer active - maybe it's connected, altho' the fact that it seems to be working on other BB devices seems to suggest otherwise.
  16. BB_Bmore's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,844 Posts
    Global Posts
    3,856 Global Posts
    PIN
    excepting applications
    #16  

    Default Re: YouTube on Bold 9900 no longer working after reset

    Hmmmmm Google is gonna eventually pull all their services from everyone and everything that is not of Google.
    I waited...It launched...Im still waiting...
  17. Jay Hopkins's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    97 Posts
    #17  

    Default

    woah i just posted a thread on this because my bb refused to refresh and show me this one. But MY youtube on my 9930 Verizon shat itself last night as well and still doesnt work......what gives!?
  18. Jay Hopkins's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    97 Posts
    #18  

    Default

    I just sent youtube a pretty nasty comment in their "bug fix" section. Its one thing to have a video or two go down, its another to kill videos on every bold 9900/9930 in the entire world :/
  19. spacekeight's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #19  

    Default

    This makes a lot of sense, I wouldn't be surprised with all the changes youtube has been going through

    Quote Originally Posted by BB-Bmore View Post
    Hmmmmm Google is gonna eventually pull all their services from everyone and everything that is not of Google.
  20. Jay Hopkins's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    97 Posts
    #20  

    Default

    Quote Originally Posted by spacekeight View Post
    This makes a lot of sense, I wouldn't be surprised with all the changes youtube has been going through
    yeah then google will go down the toilet just like yahoo and aol did. Thousands are ditching apple for droid because of licensing BS. Googles gonna be in the same boat and lose all their customers pretty soon if they keep this crap up.
  21. F1ux's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #21  

    Default

    At least I have the comfort to know that I'm not the only one with the issue. It's been driving me nuts.
  22. fryk's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    145 Posts
    #22  

    Default

    Any help getting You Tube going on our 9900 would be greatly apprieciated. It is our entertainment!
  23. fbf2012's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #23  

    Default

    Still no resolution. I fear its no longer going to work.
  24. fryk's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    145 Posts
    #24  

    Default

    Other thread has a work around. Use the share featuure and send it to your e mail.update : later friday am it is no longer working,using the share /email feature
    Last edited by fryk; 02-15-2013 at 01:55 PM. Reason: update 11 am 2-15
  25. corner the duck's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #25  

    Default halleluiah

    I Feel better now I m not the only one.

    If i try typing YouTube on the browser it turns into m.youtube.com

    I tried with and without wifi turned on

    Blackberry 9790 on 02.
Page 1 of 5 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-04-2011, 12:19 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 02-05-2009, 06:41 PM
  3. "Get images" no longer works after BES activation
    By Sarlic in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-04-2008, 03:28 PM
  4. phone no longer working after black bezel swap..help!
    By melodic in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 9
    Last Post: 11-18-2008, 07:31 PM
  5. Email accounts no longer work after phone number swap
    By Delegator in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2008, 12:17 PM

Posting Permissions