Results 1 to 14 of 14
  1. pokey1800's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Upgraded to 7.1.0.205

    And got a 507 error during the process. I finally got it to load but have lost all my apps that I had when RIM was giving away free apps in December, specifically Shazam Encore. Any way to get it back without paying? I did a full backup on DM prior to but I don't think this will restore an app that you now have to pay for. Any advice?
  2. Phill_UK's Avatar
    CrackBerry Wiseguy

    Posts
    12,709 Posts
    Global Posts
    12,725 Global Posts
    #2  

    Default

    Open My World in App World, click on 'installed' and scroll down to 'uninstalled', find the apps you want from the list and reinstall them.
    • That's Phill… with 2 L's
  3. pokey1800's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Thank you!!
  4. #4  

    Default

    Not so rare an issue with upgrades but AW and MobiHand both allow reinstall for free. BellShare and others allow downloads from th respective websites. Then use original registration code to reload.
  5. Ben1232's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,687 Posts
    #5  

    Default

    My 7.1.0.205 update just finished without any problems. Phew !

    I will read the posts to see what the updates / differences are, other than the obvious.

    Mobile hotspot looks cool. I don't know the deal with Vodafone UK and hotspot though.
  6. Phill_UK's Avatar
    CrackBerry Wiseguy

    Posts
    12,709 Posts
    Global Posts
    12,725 Global Posts
    #6  

    Default

    Quote Originally Posted by Ben1232 View Post
    Mobile hotspot looks cool. I don't know the deal with Vodafone UK and hotspot though.
    It's works fine... and any data used just comes out of your monthly allowance.
    Thanked by:
    Ben1232 (01-20-2012) 
  7. pokey1800's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    I installed this a few hours ago and my discharge rate for battery is between 6-8. Does this settle down over time, and if so, why?
  8. lesarmitage's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    68 Posts
    #8  

    Default

    Well done it - upgraded.. what's different
    Leslie Armitage.
    Rufford. UK.
    @GardnerRiley
  9. Legal Eagle's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,076 Posts
    #9  

    Default

    Quote Originally Posted by lesarmitage View Post
    Well done it - upgraded.. what's different
    http://forums.crackberry.com/leaked-...-fixes-689947/
    Bold 9900 on Vodafone UK running BL Ultimate Hybrid RC21 over O2 .1098 Base and .sfi

    If I've helped or amused you feel free to use the Liked or Thanked buttons
  10. blackberry_lover_forever's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    74 Posts
    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by pokey1800 View Post
    I installed this a few hours ago and my discharge rate for battery is between 6-8. Does this settle down over time, and if so, why?
    A huge discharge rate is normal the first hour after an update but it quickly settle down after a complète drain and a long and full charge, from my expérience. The first day running this OS Was already better than my first hours on 7.0 builds, like I said in an other post, except maybe the weird draining who brought me 15 % of battery to 0 in 2 minutes. But after a full charge and an hard reset, I can tell you than the battery life and the générals specs of this OS are much better than the previous I tried.
  11. palomartian's Avatar
    Banned

    Posts
    1,048 Posts
    PIN
    che gringo
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by pokey1800 View Post
    I installed this a few hours ago and my discharge rate for battery is between 6-8. Does this settle down over time, and if so, why?

    Yes and likely for the same reason gas mileage improves after the initial frolic in a new sports car.
  12. cancyl's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #12  

    Default

    Norton deleted the file when I executed it...did anyone experience the same?
  13. wilshere19's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by cancyl View Post
    Norton deleted the file when I executed it...did anyone experience the same?
    Happened to me. Switched Norton off and then installed using Apploader, got a 507 error. Then plugged the wire out and back in again and opened bb desktop manager. It's going to tell you something about the software problem, click update and you'll see the 7.1 file there. Hope it helps.
  14. bbzak's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    262 Posts
    PIN
    2AFE966F
    #14  

    Default

    9900/7.1.0.205

    1. I downloaded the installer file from Fileserve
    2. Installed it on pc
    3. Used BBOSS to shrink out unwanted stuff
    4. Fired up the loader.exe
    5. Further removed PLANS app and other unwanted stuff from the choice menu
    6. Chose to backup full data and restore
    7. Installed OS. (Finished in about 18 minutes)
    8. Unplugged after safe removal USB in Windows
    9. Did a battery pull and reboot
    10. Woaaaaaah!!!!! I'm loving it.

    Battery is holding good.
    Lasted me about 14 hours on my moderately heavy use.
    Last 3 days I have been on this 9900/7.1.0.205 build, it was the same.

    Mobile hotspot is awesome. I connected other phones and even my laptop thru it.
    The interface feels a bit slick and snappier than 7.0.0.503 (maybe just a good feeling).
    The browser is faster.
    NFC tag on ВВМ is yet to be tried.

    Overall, I am very very happy.

    For all those who are still waiting for it to be official, I would suggest you to keep waiting if that gives you any secure feeling.
    Else, you should update to this version ASAP.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

Posting Permissions