1. newbiebie's Avatar
    hello mr/mrs.. i just purchase new sunglobal jm1 batt.. when i insert to my device it show "X" for batt.. anyone know how to fix this? i use version v7.1.0.714
    01-02-13 06:37 AM
  2. homer1475's Avatar
    Not too familiar with the sunglobal battery, but I do know some "knockoff" batteries require them to be "coded" from the OEM battery to function properly. These type of batteries typically come with a little box that you place both batteries into to "code" the other battery. These wrongly, or uncoded batteries typically show a red X on the screen.
    newbiebie likes this.
    01-02-13 07:12 AM
  3. Deanig_12's Avatar
    I'd get a new battery straight away my friend
    newbiebie likes this.
    01-02-13 07:23 AM

Similar Threads

  1. any updates on a bigger capacity batt for the 9900?
    By ianliang in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-11, 05:39 PM
  2. For 9900 questions (batt app to autoswitch)
    By lucretius in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-11, 02:15 PM
  3. For 9900 questions (batt app to autoswitch)
    By lucretius in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-11, 02:15 PM
  4. Possible overide global setting for just ONE phone number?
    By VillageIdiot6710 in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-09, 11:06 AM
  5. BES global setting for reconciliation
    By BigSacAttack in forum BlackBerry Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-09, 05:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD