1. auctioneero's Avatar
    My 9900 is stuck at about the 3/4th meter on booting up and just freezes. I have no idea how to fix this. I'm traveling out of the country tomorrow and need to get this fixed asap.

    Thanks!
    10-14-11 12:00 AM
  2. andino's Avatar
    This happened to me before. I just did a battery pull again and it worked fine after
    10-14-11 12:15 AM
  3. southlander's Avatar
    How long are you letting it go? I thought mine was stuck yesterday after installing an app and restarting. I let it go and after a while (maybe 5 minutes), it continued booting up.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-14-11 12:18 AM
  4. auctioneero's Avatar
    Now it finally got through and it says

    Uncaught Exception
    net.rim.device.api.i18n.missingresourceexception

    Maybe I should reload the os or a different one?
    10-14-11 12:35 AM
  5. MikeFromCanada's Avatar
    Ya reload the OS. Most likely an app you downloaded has crashed, causing the OS to abort some startup procedures. Hopefully you have a recent backup of your phone.

    Which OS are you on btw?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-14-11 12:59 AM
  6. auctioneero's Avatar
    It's not even letting me re-load the OS. The phone dies about halfway though any process I am trying to do with it. I also get the app error white screen of death and have to reset. Not good.

    I'm on the stock OS by the way.
    Last edited by Auctioneero; 10-14-11 at 01:38 AM.
    10-14-11 01:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";