1. dna47's Avatar
    Hey guys, my bold 9900 have been displaying a solid blue led since yesterday. There's is no Bluetooth connections, I've pulled the battery numerous times and re-installed the software twice with no luck, the blue led was still on even when it was installing the software. If i do a soft reset the blue led stays on while the phone reboots and if i pull the battery it comes on the second i put the battery in. I've read of other people having the same issue but found no solution. What could be causing this and how can I stop it?
    Thanks!
    01-28-13 11:43 PM
  2. Sukhraj Singh's Avatar
    Have you done a security wipe?
    01-29-13 12:29 AM
  3. dangerousfen's Avatar
    Sounds like you've got hardware issues. Does the device still function?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    01-29-13 04:33 AM
  4. dna47's Avatar
    @sukhraj Nope no security wipe yet that's the next step i guess

    @dangerousfen everything else work just fine
    01-29-13 04:03 PM
  5. RoseBud68's Avatar
    Had the same issue with my son's 9860. Tried everything with no luck. It eventually turn off after a day.
    01-29-13 08:36 PM
  6. Robert Marqusee's Avatar
    I just got the Blue LED issue on my new Z10. Strange thing is - if I put halfway into my BB case - it turns off. If I snugly put into the case - it turns back on. So, I took the z10 out of the case and applied a little pressure on the bottom - non-screen - part of the phone and the blue light turned off. When I let up on the pressure - it turned back on. So, looks like a hardware issue.

    I find it very very strange that this occurs on numerous models of Blackberry phones - per the threads on this forum. Isn't that odd? Well, this is my first experience with Blackberry - and I must say - I love the phone - but they do not have very good quality control on the hardware. the first one broke before I even left the AT&T store - the top off/lock button did not work. So, I got another one (again, before I even left the store). Now a couple days of use - and bam - I have this problem.

    I want to keep using my BB - but this is sort of crazy.
    03-29-13 07:44 PM
  7. SwitchBeach's Avatar
    Please don't post Z10 issues in the 9900/9930 forum. It's confusing as they are completely different devices and operating systems.
    03-29-13 08:36 PM
  8. dbollman423's Avatar
    Do you have the LED coverage indicator turned "on?" Settings/Display/Screen Display/LED coverage indicator.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    03-30-13 03:55 PM
  9. dna47's Avatar
    I ended up changing my screen and that solved the issue so guess it was a hardware thing

    Posted via CB10
    11-17-13 05:13 AM
  10. mitchy_mitch's Avatar
    Turn off your Bluetooth

    Posted via CB10
    11-17-13 07:12 PM

Similar Threads

  1. Blue Light always on
    By Jenatek in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-12, 10:48 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-16-11, 06:34 PM
  3. Red LED Always On While Blackberry Locked
    By JEMATO in forum Storm OS Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-13-09, 11:17 PM
  4. Green LED light ALWAYS on!!??
    By South.Loop in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-08, 07:47 AM
  5. solid blue LED - help
    By shamgar1 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-08, 10:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD