Results 1 to 23 of 23
  1. BBshark's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Exclamation Can't watch YouTube videos on my 9900

    Hello all,

    I'm the proud owner of a new Bold 9900 and I'm loving it. However, I cannot watch any youtube videos. everytime I click on a video (any video) I get a black screen with a green revolving wheel and the word 'buffering' and then I get an error msg that says: "content not available. Server is blocked or unresponsive".

    Can anyone help?

    Thanks!
    Save the sharks or the ocean will die

    Pearl 8130 > Torch 9800 > Bold 9900 > Z10!!
  2. Fubaz's Avatar
    CrackBerry's Sour Grape

    Posts
    7,179 Posts
    Global Posts
    7,200 Global Posts
    #2  

    Default

    hmm, i just tried this as well, and same error on Bell.
    m.youtube.com
    WiFi on and WiFi off same result.
    BIG UP BIG UP, ITS A STICK UP STICK UP
    @Fubaz
    Editor for BerryReview @BerryReview
  3. kenshaw's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    287 Posts
    Global Posts
    289 Global Posts
    #3  

    Default

    I just tried using the youtube app and it worked for me.

    I'm also on Bell
  4. atrpm's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    81 Posts
    Global Posts
    116 Global Posts
    PIN
    Ask Me
    #4  

    Default

    Make sure the videos are available for mobile view... Man we REALLY need and official youtube app
  5. BBshark's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Quote Originally Posted by joecastrignano View Post
    I just tried using the youtube app and it worked for me.

    I'm also on Bell
    Did you make sure you were not in Wi-Fi mode?? I can watch the videos as long as I am on Wi-Fi, but it won't work if I'm on the Bell Network.

    I actually just spent over 50 minutes with a BlackBerry support guy, he asked me to delete some service book entries, then he sent them to my phone again and it's still not working.
    Save the sharks or the ocean will die

    Pearl 8130 > Torch 9800 > Bold 9900 > Z10!!
  6. koboss's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    109 Posts
    #6  

    Default

    mine only works with wifi damn it
  7. rayzian's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    759 Posts
    #7  

    Default

    mine works on and off wifi...
    Z10 STL100-3
    10.2.1.1925
  8. OniBerry's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,923 Posts
    Global Posts
    3,122 Global Posts
    PIN
    2AB9C463
    #8  

    Default

    Mine works. I am with Bell as well.
    Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum...
    Z10 (v10.2.x.xxx Rogers), Playbook (v2.1.0.1314) | Rooted SGS IV
  9. FBA
    FBA is offline
    FBA's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,640 Posts
    Global Posts
    2,067 Global Posts
    #9  

    Default

    Mine works on both - I am on Bell. It isn't a network issue.
  10. JBezeau's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    170 Posts
    #10  

    Default

    I have this problem as well. called tech support and they had no clue what was wrong
  11. lorsky87's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #11  

    Thumbs down

    I just recently purchased the bold 9900 with Bell- I love the phone, but I am having this issue as well.. I am able to play YouTube on Wi-Fi, but not through my network. It's a shame, because I'm paying for data, and I would like to be able to stream videos on my phone.

    Also, does anyone know if more apps such as Ebay & Shazam will be available for the phone anytime soon?
  12. sg8330's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    141 Posts
    #12  

    Default

    Bell here, only works on wifi
  13. BBshark's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Thread AuthorThread Author   #13  

    Default

    ****UPDATE*****
    Hey guys,

    I went to youtube today while on the network only (wi-fi off) and I was able to watch videos!! Then I tried it on wi-fi (no previous issues) and it worked also.

    I honestly cannot say what did it. I spoke to actual BB technical support a few days back and they made me do many things with the service books and the TCP IP but nothing worked.

    However, in the last couple of days I have had to reboot my phone a few times to upgrade apps so I'm inclined to believe that during one of those reboots a fix (whether from BB or Bell) was pushed into my phone and restored that capability.

    In any way, I'm just happy to report it is working now!
    Save the sharks or the ocean will die

    Pearl 8130 > Torch 9800 > Bold 9900 > Z10!!
  14. leftypepper716's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    884 Posts
    Global Posts
    912 Global Posts
    PIN
    33301401
    #14  

    Default

    Quote Originally Posted by BBshark View Post
    Hello all,

    I'm the proud owner of a new Bold 9900 and I'm loving it. However, I cannot watch any youtube videos. everytime I click on a video (any video) I get a black screen with a green revolving wheel and the word 'buffering' and then I get an error msg that says: "content not available. Server is blocked or unresponsive".

    Can anyone help?

    Thanks!
    I got my Sprint Bold 9930 same day it launched, and I couldn't get youtube to play on 3G...only on WiFi...even took the phone back yesterday and they gave me a new one out of the box...took it home and youtube vids played on my 3G UNTIL I turned the phone off at night, then in the morning turned it back on, and again no youtube video will play on my Sprint 3G network...only on Wifi...hope this is just a bug that the next Sprint software update fixes.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  15. troy lee's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    223 Posts
    #15  

    Default

    I really disappointed for can't open youtube on 3G....sucks it works only on wifi
  16. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,080 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #16  

    Default

    Well, if you don't have a blackberry specific data plan and only a social one, of course it won't work on 3G, only on wifi. Mine works on both. If it doesn't play at all, youtube is known for constantly breaking itself on the mobile site, such as the "invalid response received" error that always seems to show up on the mobile site, every damn time.

    Sent from my Crackberry @ wapforums.crackberry.com
    Flamers, don't even try, I have my waterhose ready
    GNU/Linux distros of choice: Ubuntu, Mint (or anything based on debian that's still geared towards beginners and isn't too bloated).

    My Tweets, Wordpress Blog, My Statuses, My Formspring.me & Videos (Viddler), (Dailymotion), (YouTube Partner channel)
  17. 1magine's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,844 Posts
    Global Posts
    2,848 Global Posts
    PIN
    If you ask
    #17  

    Default

    A bbattery pull will usually resolve this. I believe there are some coding errors in the media player that are responsible.
    Ad Lucem

  18. troy lee's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    223 Posts
    #18  

    Default

    Remove your battery then u can watch you tube

    Posted via CB10
    ƮƦѺҶﮮﮮζξξ
  19. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,080 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #19  

    Default

    Quote Originally Posted by troy lee View Post
    Remove your battery then u can watch you tube Posted via CB10
    You can't just "remove the battery" and watch youtube, it won't work. And a one year old thread bump for nothing?
    Flamers, don't even try, I have my waterhose ready
    GNU/Linux distros of choice: Ubuntu, Mint (or anything based on debian that's still geared towards beginners and isn't too bloated).

    My Tweets, Wordpress Blog, My Statuses, My Formspring.me & Videos (Viddler), (Dailymotion), (YouTube Partner channel)
  20. troy lee's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    223 Posts
    #20  

    Default

    I just removed my battery then inserted it, then i can watch YouTube smoothly

    Posted via CB10
    ƮƦѺҶﮮﮮζξξ
  21. Kobina Acquah's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #21  

    Default

    Quote Originally Posted by atrpm View Post
    Make sure the videos are available for mobile view... Man we REALLY need and official youtube app
  22. Kobina Acquah's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #22  

    Default

    I can't watch videos on my blackberry bold
  23. Abati Kayode's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #23  

    Default URGENT

    My name is Abati Kayode. I have lost my new phone BlackBerry Bold 5 pin 296fd3c0 today morning. Please let me know the procedure of tracking your phone.

    Thanks

Posting Permissions