1. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Hello i am a rogers customer currently in europe using a vodafone sim card. I upgraded to 7.1.0.746 while i was here OTA. Ever since my camera has not been working, when i try to open the camera first the screen is dark black fading to dark grey at the bottom, then after about 7 seconds the screen stays like this and there is a popup saying "could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again".

    Obviously i have tried various resets, battery pulls etc. And yes all other apps are closed.

    Thoughts on this?
    11-14-12 11:37 AM
  2. Phill_UK's Avatar
    Sounds like a bad install. Shouldn't really have updated that way, far better/safer to use a PC.
    Only fix is a wipe and OS reload.
    11-14-12 01:06 PM
  3. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Sounds like a bad install. Shouldn't really have updated that way, far better/safer to use a PC.
    Only fix is a wipe and OS reload.
    . This is a disaster. I am in the middle of the black forest and would like to take pictures on my bold. Only have my playbook with me, no computer.

    RIM - not cool. Update worked fine, said it installed correctly. I have no fault here. I have been let down while on a holiday
    11-14-12 03:22 PM
  4. filoinstyle's Avatar
    Hello i am a rogers customer currently in europe using a vodafone sim card. I upgraded to 7.1.0.746 while i was here OTA. Ever since my camera has not been working, when i try to open the camera first the screen is dark black fading to dark grey at the bottom, then after about 7 seconds the screen stays like this and there is a popup saying "could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again".

    Obviously i have tried various resets, battery pulls etc. And yes all other apps are closed.

    Thoughts on this?
    Hi i have this problem too, I don't know whats wrong with it as everything is closed anyway i even relaoded the current OS. Has anybody else experienced this and any idea how to fix it? Thanks heaps
    11-19-12 10:50 PM
  5. filoinstyle's Avatar
    Hello i am a rogers customer currently in europe using a vodafone sim card. I upgraded to 7.1.0.746 while i was here OTA. Ever since my camera has not been working, when i try to open the camera first the screen is dark black fading to dark grey at the bottom, then after about 7 seconds the screen stays like this and there is a popup saying "could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again".

    Obviously i have tried various resets, battery pulls etc. And yes all other apps are closed.

    Thoughts on this?
    Hi i have this problem too, I don't know whats wrong with it as everything is closed anyway i even reloaded the current OS. Has anybody else experienced this and any idea how to fix it? Thanks heaps
    11-19-12 10:51 PM

Similar Threads

  1. bbm not working after update to vzw
    By LBhasSwaGGa in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-10, 08:42 PM
  2. bbm not working after update to vzw
    By LBhasSwaGGa in forum Native BlackBerry OS Apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-10, 08:42 PM
  3. App Center Not working after update to 5.0
    By Sindakhelekwen in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 10
    Last Post: 03-03-10, 07:37 AM
  4. VVM not working after update to 5.0.0.238
    By imisiuk in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-09, 04:21 PM
  5. GPS not working after update to 4.5.0.110 on 8310
    By RudeBoy37 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-09, 10:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD