Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. emad1995's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    682 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default browser problem

    awyone else having this problem where every website you go to you get an error? its really frustrating, i cant use the browser at all, i always get the error message. ive tried 3 differnt os and still have the issue, i think maybe somethings wrong in my options?


    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  2. Bla1ze's Avatar
    Editor in Chief

    Posts
    18,051 Posts
    Global Posts
    18,403 Global Posts
    #2  

    Default

    Care to elaborate on the error? Hard to compare when you don't mention what, exactly the error is.
  3. emad1995's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    682 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default browser problem

    sorry, basically it'll show a big yellow box with an exclamation mark in the middle on the left, and on the right side it'll say,
    Error:
    A network error occurred
    •please try again later

    very frustrating :/

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails browser problem-tapaupload0.jpg  
  4. Shifty88's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,079 Posts
    Global Posts
    2,083 Global Posts
    #4  

    Default

    Check with your provider. It seems like you're not getting data through to the phone.
  5. cevag's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    337 Posts
    Global Posts
    341 Global Posts
    #5  

    Default

    I had a similar thing happen, I had wifi and H+ turned on. I think what happened is when I first started to use the browser I was on wifi in my home then when I went outside I think the H+ didn't take over while it should have, my wifi still was showing 1 bar but I wouldn't get signal from that distance normally.

    I think It might have been a little glitch/conflic with the networks on my end for sure.

Similar Threads

  1. Browser Problem
    By Prhodes@vt.edu in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-07, 11:32 PM
  2. Browser ??? problem ??
    By PjD in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-07, 09:44 AM
  3. Blackberry Pearl, Application problem, browser problem..
    By chiu.james in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 10
    Last Post: 11-28-07, 12:57 PM
  4. Browser problems with 8830...
    By learningonthejob in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-07, 07:40 PM
  5. Help! Browser problems
    By JtothaR in forum Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-07, 07:55 PM

Posting Permissions