Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 19 of 19
  1. nomi1978's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    401 Posts
    Global Posts
    403 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default 9900 Browser Crashes

    I have been using the 9900 for a couple of weeks and I have 2 issues that are annoying me.

    1) Randomly when I am browsing I will get a message stating the browser experienced an unexpected error and closes my webpage and prompts me if I want to go back to the page. This happens if there is only one tab open or 6 so I am not sure if its a memory thing. I haven't been able to narrow down specific sites or any other patterns.

    2) Whenever the device reboots or I reset it my hidden icons come back. This always happens and I am not sure why.

    I am using OS 7.0.0.353. Anyone else experience these issues.
  2. mhw100's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,279 Posts
    #2  

    Default

    That sounds odd. Did you get the same errors on .261. If not then you might have a corrupted OS and just need to reload it. If you did then it might be hardware related.
  3. movi3king's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    210 Posts
    Global Posts
    252 Global Posts
    PIN
    ASK
    #3  

    Default

    im running .340 on my 9930 and have same issue with browser
    I can UNLOCK Blackberrys for world wide use with ANY sim! PM me for details
  4. gordongr's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    594 Posts
    Global Posts
    602 Global Posts
    PIN
    76A74FF2
    #4  

    Default

    Mine crashes every time I visit rebtel.com but its the only site that causes mine to crash, have no idea why. I can't get the Rebtel app now, app world says unsupported device & carrier.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
  5. funnykindel's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    588 Posts
    Global Posts
    590 Global Posts
    PIN
    27F0****
    #5  

    Default

    i havent experienced the the browser crash but i use to experience the hidden icon issue but it stopped after i "clean" installed .353
    CrackBerry Saviour (1,000,000 posts)
    dont forget to click the "thanks" or "like" button if i helped you or you like what i say.
  6. nomi1978's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    401 Posts
    Global Posts
    403 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    I went from.261 to .353 directly as soon as I opened the device.I will try a clean install and see if that helps.

    The other thing I have found is when clicking on links even if I am right on top of the link it picks the one below. For example on crackberry when I hit forums and want to select 9900 forum it goes to the 9860. I have to hit above the 9900 to make it work or really zoom in and select. I think I may have a hardware issue or screen calibration issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  7. naviwilliams's Avatar
    Distinguished

    Posts
    12,294 Posts
    Global Posts
    14,777 Global Posts
    PIN
    Pin Point Accuracy
    #7  

    Default

    I have the EXACT same issue. And I even cleared the cache thinking it was a cache issue. I didn't have this issue on my 9930 [Verizon], rather odd when I started getting it on the 9900 [T-Mobile]...

    Quote Originally Posted by naila_nc View Post
    I have been using the 9900 for a couple of weeks and I have 2 issues that are annoying me.

    1) Randomly when I am browsing I will get a message stating the browser experienced an unexpected error and closes my webpage and prompts me if I want to go back to the page. This happens if there is only one tab open or 6 so I am not sure if its a memory thing. I haven't been able to narrow down specific sites or any other patterns.

    2) Whenever the device reboots or I reset it my hidden icons come back. This always happens and I am not sure why.

    I am using OS 7.0.0.353. Anyone else experience these issues.
  8. WJF84's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    616 Posts
    Global Posts
    617 Global Posts
    #8  

    Default

    I'm also seeing the browser crash quite regularly. It tends to happen most frequently when pinch-zooming while the page is still loadkng.

    Anyone have a fix yet?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  9. cgangoli's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #9  

    Default

    Quote Originally Posted by mhw100 View Post
    That sounds odd. Did you get the same errors on .261. If not then you might have a corrupted OS and just need to reload it. If you did then it might be hardware related.
    yes... Same problem with .261
  10. DaNii1985's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    331 Posts
    PIN
    Why would you like to add 26 years old guy?
    #10  

    Default

    I had the same problem with 7.1.0.205. Only thing I changed was uncheck Encryption option in Security and since then my browser is working like a charm.
  11. Phill_UK's Avatar
    CrackBerry Wiseguy

    Posts
    12,709 Posts
    Global Posts
    12,725 Global Posts
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by cgangoli View Post
    yes... Same problem with .261
    Update your OS then
  12. elsergecruz's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by naila_nc View Post
    I have been using the 9900 for a couple of weeks and I have 2 issues that are annoying me.

    1) Randomly when I am browsing I will get a message stating the browser experienced an unexpected error and closes my webpage and prompts me if I want to go back to the page. This happens if there is only one tab open or 6 so I am not sure if its a memory thing. I haven't been able to narrow down specific sites or any other patterns.

    2) Whenever the device reboots or I reset it my hidden icons come back. This always happens and I am not sure why.

    I am using OS 7.0.0.353. Anyone else experience these issues.
    yeah I'm having the SAME issue! my browser just keeps crashing multiple times per day. I'm using the latest updated us software .250. pretty much the only thing I was missing from my previous blackberrys was the ability to open multiple pages so I definitely use it a lot on my 9900!

    Most recently while I'm browsing my phone will lock, black screen on me, and I'll get the red light of death. It usually just restarts but a few times already I've gotten a white screen then App Error or JVM Error & most recently I just got Error
  13. SC457's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    772 Posts
    #13  

    Default

    happens to me very rarely on .590 and now on .576, definitely upgrade to a newer version OS and should solve it for the most part.
  14. enots27's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    214 Global Posts
    #14  

    Default Re: 9900 Browser Crashes

    9900/7.1.0.714 I have the same issue but only when using youtube. I have no idea why. I get to watch the video and when I go back the browser crashbut not all the time.
  15. linuxbbm's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    674 Posts
    PIN
    I don't use BBM
    #15  

    Default Re: 9900 Browser Crashes

    Upgrade OS?
    █║▌│█│║▌║││█║▌║█║▌
  16. zizikurfi's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #16  

    Default

    my blackberry bold 9900 keeps blinking a red light and d screen won't come on.........help!!!!i have tried removing the battery and putting it back but nothing
  17. Red_Berry_21's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,420 Posts
    Global Posts
    1,726 Global Posts
    PIN
    ask for it ;)
    #17  

    Default

    Try connecting your bb without the battery in to bb desktop and click update then repair then put the battery back in yu shud be good to go
  18. umarhsn's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    14 Posts
    #18  

    Default 9900 browser shutdown

    Quote Originally Posted by WJF84 View Post
    I'm also seeing the browser crash quite regularly. It tends to happen most frequently when pinch-zooming while the page is still loadkng.

    Anyone have a fix yet?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yes, mine frequently shutsdown especially when loading.
    But no error message, it shutsdown all tabs
  19. MobileMadness002's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    5,394 Posts
    Global Posts
    5,551 Global Posts
    PIN
    2AC9A2F5
    #19  

    Default

    This thread is well over 1.5 years dead, the post you quoted is over 3 years old and yet you still fail to add anything of importance to the thread. Congratulations. As for your issue, try a secure wipe, OS update. Other than that, no other options available.
    Posted by my device of choice. Might be a BlackBerry, might not be. It is of no concern to you.

Posting Permissions