Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 18 of 18
  1. stevieBNDK's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default YOUTUBE not working

    Ok, so I got my wi-fi on at home. Go into Youtube, select a video I'd like to view. It loads in to the video page, and when it comes time to selct the video and play it, It won't let me. Just won't register on the cursor that I'm clicking on the video, therefore not loading.. Any body some help would be great. Tried battery pull.
  2. u2hertz's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    46 Posts
    #2  

    Default

    Doing the same thing for me....im USA with verizon.
  3. Cencalblackberryguy's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    63 Posts
    PIN
    28B6F833
    #3  

    Default YOUTUBE not working

    Same thing for me I am on AT&T USA

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
  4. johnrod94's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    10 Posts
    #4  

    Default

    same here.
  5. ramond_s's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #5  

    Default

    Doing the same thing i can only see the play button on the video but unable to select it. this is only happening on youtube all other video sites are working for me. i am on CWC Bahamas
  6. eddy_berry's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,381 Posts
    #6  

    Default Re: YOUTUBE not working

    Same here on Bold 9900. I don't use youtube very often on my phone. I have my pb for that. But, yeah I can confirm it worked not more than a few weeks back. Now it is no longer working. How sad is that.
    For the best typing experience only one brand does it the best. That brand is BlackBerry.
    BlackBerry. Nobody likes a typo.

    Check out my collection of CB and BB wallpapers
  7. ronie Singh's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by stevieBNDK View Post
    Ok, so I got my wi-fi on at home. Go into Youtube, select a video I'd like to view. It loads in to the video page, and when it comes time to selct the video and play it, It won't let me. Just won't register on the cursor that I'm clicking on the video, therefore not loading.. Any body some help would be great. Tried battery pull.
    Hi there I've got the same problem its most of blackberry users its them not you! Something to do with blackberry database! Its waiting game hope this helps!
  8. ronie Singh's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #8  

    Default

    Hi its BlackBerry databases need updating so the problems with them not you! So its a waiting game! Hope this helped!
  9. ronie Singh's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #9  

    Default

    Quote Originally Posted by ronie Singh View Post
    Hi its BlackBerry databases need updating so the problems with them not you! So its a waiting game! Hope this helped!
  10. ronie Singh's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #10  

    Default

    Can't believe mobile phone carries are not telling their customers the truth! THAT the problem lies with BlackBerry data base it self! Its to do with the new z10 Conflicting with other Blackberrys database witch needs updating! So its a big waiting game!
  11. JJohnson95's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #11  

    Default

    Yeah I have a Blackberry Torch 9810 too, and within the last week Youtube on my mobile has stopped working, hoepfully this will be addressed and fized soon!

    Blackberry Torch 9810 on O2.
  12. UnInvited's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    202 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
    PIN
    2AD14A89
    #12  

    Default

    same here !!!
  13. wiley2000's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    42 Posts
    #13  

    Default

    Already any user not using a Z10 is forgotten, by BB, CrackBerry, and Kevin. This is a big issue and would typically be a big story but "oh no everyone is focused on Z10" (said in sarcastic voice).

    Lets report problems/big issues when they arise regardless of which BB/OS you are using!

    Same issue with my 9790!
  14. BB_Bmore's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    3,844 Posts
    Global Posts
    3,859 Global Posts
    PIN
    excepting applications
    #14  

    Default YOUTUBE not working

    Quote Originally Posted by ronie Singh View Post
    Can't believe mobile phone carries are not telling their customers the truth! THAT the problem lies with BlackBerry data base it self! Its to do with the new z10 Conflicting with other Blackberrys database witch needs updating! So its a big waiting game!
    WRONG! Has nothing to do with a Z10 or BlackBerry and their database lol. Google did this on their end. For now the best fix is to download Opera mini and launch Youtube videos with it.

    I also agree about the lack of coverage. Maybe Crackberry should be a separate site all together and have a CrackBerry10 site for the mighty Z10 users?

    I don't know but I find it odd there is nothing at all on this. Had it been 6 months ago it would have been all over the front page and the Crackberry Elite would have had a blogfest about it.

    Sent from my BlackBerry by Choice using Tapatalk
    I waited...It launched...Im still waiting...
  15. Shane8750's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    31 Posts
    #15  

    Default Re: YOUTUBE not working

    I use html5 when I can. U sign up for the test at youtube.com/html5. Then u can use in browser on os7
  16. geppoG1's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    17 Posts
    #16  

    Default

    don't work for me....i'm in italy and i've same issues!!
  17. JJohnson95's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #17  

    Default

    Hey just tried to use Youtube and it finally works, the date is Mon 18 Feb 2013 and it seems to be fully operational on the blackberry torch 9810 on O2.
  18. geppoG1's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    17 Posts
    #18  

    Default

    From this morning youtube works well on my bold 9790!

Similar Threads

  1. Youtube not working anymore
    By worksux in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 19
    Last Post: 11-06-2013, 06:39 AM
  2. YouTube not working
    By Radius in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 7
    Last Post: 10-11-2008, 09:57 PM
  3. YouTube Not Working On UK O2 8310 (os v4.5.0.81)
    By r1cky in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2008, 07:29 AM
  4. youtube not working on my blackberry!!!! help me
    By MetalGie in forum BlackBerry 8800, 8820
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2008, 04:22 PM
  5. youtube not working?
    By imadss176 in forum Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2008, 04:28 PM

Posting Permissions