Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
Like Tree3Likes
  • 2 Post By diegonei
  • 1 Post By Bosha1992
  1. Bosha1992's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Facebook and APP World problem!!

    Facebook problem: We Cannot reach the Facebook server at this time. Please try again later. (100)

    App World prblem: BlackBerry App World is having trouble connection to the BlackBerry App World server. Verify yout netowrk connections and try again.

    iam connected with wirless and service too

    removed the batter many times still same problem.
  2. #2  

    Default

    Try re-registering.

    Options > Device > Adv. System Options > HRT Editor > Menu > Register now.
    Forum Rules: Community Rules & Guidelines Quick Help: BLACKBERRY HELP 101 | OS Arquive: BB10 | Direct load Android (APK) Apps : BB10 (10.2.1+) |Sideloading : BB10 10.2.0-/PlayBook |Google Play Store: BB10 |Update/Reload Software: BBOS - PlayBook - BB10 | Debrick: BBOS - PlayBook - BB10 | Backup 3rd Party Apps: BBOS | Battery Saving : BBOS - PlayBook - BB10 | Dead Battery: Stack Charging | BB AppWorld: Refunds

    My Apps:
    Papo GP
    | My Channel: Project Management

    Thanked by 2:
    BBerryPowerUser (01-09-13),  Bosha1992 (09-01-12) 
    Bosha1992 and BBerryPowerUser like this.
  3. Bosha1992's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    works nw thx bro
    diegonei likes this.
  4. ahmed osama 97's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #4  

    Default

    I have the same problem and i have done this many times but it didn't work and i'm connected to wireless server
    from one week i deleted some things from the service book i think this is the problem
  5. Denise in Los Angeles's Avatar
    BlackBerry Diva

    Posts
    9,014 Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by ahmed osama 97 View Post
    I have the same problem and i have done this many times but it didn't work and i'm connected to wireless server
    from one week i deleted some things from the service book i think this is the problem
    Have your carrier send you the service books again.
    ~DENISE~
    YES, I DO BELIEVE THAT I AM WORTH IT!

    PLEASE STOP WITH THE LONG POSTS! YOU'RE BORING US.

Posting Permissions