Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. l3ittersweet's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default 3g connection loss on

    Sometimes, after i use radio apps or twitter app or background sync or when i do nothing, i lost my biss connection while the 3G connection available.

    Is there anybody knows a solution for this? I am using .723 but this happened before.
  2. audio_engr's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,110 Posts
    Global Posts
    1,115 Global Posts
    PIN
    its hexadecimal ...
    #2  

    Default

    Quote Originally Posted by l3ittersweet View Post
    Sometimes, after i use radio apps or twitter app or background sync or when i do nothing, i lost my biss connection while the 3G connection available.

    Is there anybody knows a solution for this? I am using .723 but this happened before.

    Whats your Radio settings like ?

    Network : "3G" OR "3G & 2G"
  3. l3ittersweet's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    2g and 2g&3g same at both settings.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  4. audio_engr's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,110 Posts
    Global Posts
    1,115 Global Posts
    PIN
    its hexadecimal ...
    #4  

    Default

    maybe there was a network glitch so you lost BIS ...

    Check it out if it keeps repeating ... and if so, maybe you need to give your Carrier a call
  5. l3ittersweet's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    I already called and they sent service books, maybe I should have to call again...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  6. faizakakak's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    105 Posts
    PIN
    23A2963D
    #6  

    Default

    Try to switch off network. Then turn on it again.

    Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
  7. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,764 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #7  

    Default

    It is likely an App issue, as google maps did that to me a few times. Removing, rebooting (if prompted) and reinstalling the apps usually solved it for me and possibly countless others.
  8. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,764 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #8  

    Default

    Quote Originally Posted by pbmob69 View Post
    .
    Posting in the marketplace forums is a better idea than hijacking.

Posting Permissions