Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. alaviarin's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    80 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default themes not working

    I downloaded the spring theme from rim and I'm not able to use it. I also won a theme from crackberry recently and when I downloaded it, I wasn't able to use it as well? What do I have to do to make it work? I'm on the latest OS 6 build. I think it's .524 or something like that. Any suggestions reccommended , thanks!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  2. Rockdog97's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,610 Posts
    Global Posts
    3,130 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  

    Default

    Many people are having the same issues with the "Free" Spring themes.. don't have a suggestion for you though..
  3. thegoodboy66's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  

    Default

    Quote Originally Posted by alaviarin View Post
    I downloaded the spring theme from rim and I'm not able to use it. I also won a theme from crackberry recently and when I downloaded it, I wasn't able to use it as well? What do I have to do to make it work? I'm on the latest OS 6 build. I think it's .524 or something like that. Any suggestions reccommended , thanks!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I'm having the same problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  4. blak8830's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    126 Posts
    Global Posts
    226 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  

    Default

    looks like thos are themes for OS 5, and they won't work on OS 6

Posting Permissions