Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Rootbrian
  1. newuser88's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default manually restore factory setting?

    im a new user. my bold 9700 just stuck at the loading screen when its turned on. then after a while, a white screen with "App Error 200" is shown on the screen. so,what should i do?
  2. dangerousfen's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,791 Posts
    PIN
    That's for me to know and you to guess!
    #2  

    Default

    Pull the battery out, leave it for 30 seconds and the put it back in. If you still have issues, it's time to try a reload of the OS.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  3. newuser88's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    how to reload os?i cant even make it connect to my pc because evrytime i reboot my bb,
    it jams. after the loading bar is full, a white screen appears, displaying "app error 200"
  4. dangerousfen's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,791 Posts
    PIN
    That's for me to know and you to guess!
    #4  

    Default

    http://crackberry.com/blackberry-101...ked-blackberry

    Go to the above link.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  5. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,081 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by newuser88 View Post
    how to reload os?i cant even make it connect to my pc because evrytime i reboot my bb,
    it jams. after the loading bar is full, a white screen appears, displaying "app error 200"
    Remove the battery, launch desktop manager, connect it to your pc, when it complains about no device software, click Update. Then once it says "reconnecting to jvm", insert your battery. Then restore your backup once the reloading process is done. It's that easy.
    emmyrajj likes this.
  6. emmyrajj's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #6  

    Default Re: manually restore factory setting?

    @ rootbrain: Thanks a whole lot. WORKED PERFECTLY

Posting Permissions