1. sjwright's Avatar
    Hi all

    I've got a bold 9700 running OS 5.0.0.862 on Vodafone UK.

    I did a sync and an update to 5.0.0.862 on my mac and got a 507 error. Reloaded my OS and now when I call vodafone help on 190 it says 'disconnected' straight away and won't display caller ID's when I get incoming calls from contacts which I have double checked are in my phone book!

    My poor blackberry! hope someone can help me nurse it back to full health!
    11-26-10 01:11 PM
  2. Phill_UK's Avatar
    Try ringing the right number for Vodafone... it's 191 not 190

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-26-10 01:35 PM
  3. Rootbrian's Avatar
    Try ringing the right number for Vodafone... it's 191 not 190

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    In reaction to that, I tried calling a family member and had the xxx-xxx-xxxx misdialed by 1 digit. Kept wondering why they wouldn't call back after leaving them 9 voicemails.

    At the same time, my girlfriend did the exact same thing trying to call me after I gave her my new number.
    11-26-10 05:30 PM
  4. Phill_UK's Avatar
    Interesting story Brian... thanks for sharing

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-26-10 06:01 PM
  5. kailashr's Avatar
    In reaction to that, I tried calling a family member and had the xxx-xxx-xxxx misdialed by 1 digit. Kept wondering why they wouldn't call back after leaving them 9 voicemails.

    At the same time, my girlfriend did the exact same thing trying to call me after I gave her my new number.
    R u sure she was misdialing ?? Just sayin and thx for sharing ur wonderful anecdote..

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-26-10 09:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD