03-29-10 01:45 PM
50 12
tools
  1. froussy's Avatar
    I have the .344 Os on my Bell 9700. I have BBM 5.0 too.. while in a BBM conversation, it happened 3-4 times today that the BB rebooted by itself..

    any idea?
    11-17-09 02:52 PM
  2. bmwmpower's Avatar
    This is not good news. So much for official 5.0
    11-17-09 03:00 PM
  3. elezdi's Avatar
    yep mine likes to reboot when i am multi tasking on it.
    11-17-09 03:02 PM
  4. froussy's Avatar
    but me it happen only in BBM.. should i downgrade to previous BBM ?
    11-17-09 03:03 PM
  5. sv115's Avatar
    I have not experienced this rebooting issue with 9700/5.0.0.321. Has there been a new release for the OS for Bell that I am not aware of?
    11-17-09 04:38 PM
  6. bulls2213's Avatar
    I picked up mine from T-Mobile yesterday (5.0.0.330), and it's rebooted two or three times so far. I can't pinpoint exactly what's causing it, but I can tell you the only apps that I've really had open consistently are Google Maps and BBM...
    11-17-09 04:41 PM
  7. dirtybird072's Avatar
    I upgraded mine when I got home from work to .344 yesterday and it worked fine. This morning I had two reboots when I was browsing the cb wap site and using bolt at the same time. I'm not that concerned with it. I am using a beta os and 5.0 is far from perfect right now anyways.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-17-09 04:49 PM
  8. Phill_UK's Avatar
    I am using a beta os and 5.0 is far from perfect right now anyways.
    .344 isn't a beta OS, it's official with several carriers now (mine included)

    ...although I agree, 5.0 is still a little off from being perfect
    11-17-09 04:58 PM
  9. Newpunk's Avatar
    I have not experienced this rebooting issue with 9700/5.0.0.321. Has there been a new release for the OS for Bell that I am not aware of?
    Bell has released the 5.0.0.344 update. Check the OS forum, the link is posted there.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-17-09 05:10 PM
  10. dirtybird072's Avatar
    .344 isn't a beta OS, it's official with several carriers now (mine included)

    ...although I agree, 5.0 is still a little off from being perfect
    I knew that lol. I only downloaded it from the official stickey up top. I'm so use to having to say it's a beta os. Sorry for having a memory lapse there.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-17-09 05:19 PM
  11. sv115's Avatar
    Bell has released the 5.0.0.344 update. Check the OS forum, the link is posted there.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanks. I updated the OS (9700/5.0.0.344 ). Hopefully I don't experience this rebooting issue. What are the fixes in this version of the OS?
    11-18-09 06:22 AM
  12. DuckWurth's Avatar
    Got my T-mo 9700 on Monday and got my first reboot this morning. I was in an elevator with wifi and mobile network both on, but no signal. Had a facebook page loaded and was responding to a comment. Got out of the elevator and the phone was stuck on SOS as the network and wouldn't log back onto t-mo. Hit submit on the comment and it gave me the no network message. I was just standing there looking at SOS waiting for it to switch to t-mo and about a minute after doing nothing it just rebooted by itselfs (red LED went on for like 10 secs. with the facebook page still up, and then to the black screen and loading bar)

    Maybe this will help with the debug.

    Still have the .330 but I don't want to jump to the .344 because it is for another carrier, so if I have to return this phone to t-mo (I may because I've also had sync issues with my enterprise account), then I don't want to be caught out-of-warranty on such a technicality.
    11-18-09 07:50 AM
  13. aldo818's Avatar
    Is there a way to change the keyboard from an UK keyboard to an french one? Got one from SFR france business but it has the UK keyboard as it s an unlocked unbranded vodafone one
    11-18-09 07:59 AM
  14. Roscopcoletrain's Avatar
    Ive only had two reboots. both times I was using bolt.
    11-18-09 08:02 AM
  15. chokami's Avatar
    Have had the 9700 device for 24 hours now. First reboot happened this morning while I was using Facebook. The red LED came one solid for about 10 seconds and then the system went into a reboot.

    This happened 3 more times afterwards while trying to send e-mails from my BES account.

    I'm on T-mobile, and using v5.0.0.330 (came with the phone).

    Any solutions out there or ideas on what maybe causing this?

    Thanks.
    11-20-09 11:42 AM
  16. evorc's Avatar
    Upgrade to .351 so far no reboots for me. Mine rebooted 4 times last night and was force to try a new os version. I can still return the phone but this phone is perfect and I know rebooting issue is a software issue. You have to be careful when you return your phone sometimes the replacement might be worst.
    11-20-09 01:04 PM
  17. DuckWurth's Avatar
    Still on .330 and having the reboot issues... Is .351 still holding out for you?
    11-24-09 09:36 PM
  18. jcp007's Avatar
    If all else fails, go to AT&T which runs OS .296. No reboots. Great performance. If you are have to stick with TMO, exchange before your buyers remorse window shuts completely.
    11-24-09 10:08 PM
  19. tracksforhire's Avatar
    mine rebooted like 5 times today i just upgraded to .344 earlier
    11-24-09 10:20 PM
  20. ClintRo's Avatar
    Only one reboot 20 minutes after I picked up the 9700. Since then it has been GRAVY

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-24-09 10:22 PM
  21. Sirhill's Avatar
    my bold has been rocked solid ever since I took it out of its plastic package and pop in the battery. :-)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-24-09 10:27 PM
  22. Vidge's Avatar
    Mine rebooted a couple of times. Using Tmob .330 (stock). One of the reasons I got a replacement today.
    11-30-09 06:33 PM
  23. 1tallaznballer's Avatar
    mine reboots too..anyone upgraded to rogers newest os yet?
    11-30-09 07:32 PM
  24. SlickRick26's Avatar
    Got mine on Friday- rebooted 2-3 times friday, 4+ times saturday and maybe 2-3 on sunday. T-mo CC said it could be a faulty battery. Exchanged battery at a store today, worked fine all day until I got home from work and BAM reboot. Although one reboot is pretty good, I'm gonna give it another day or two to see if it clears up. BTW im running .330
    11-30-09 09:50 PM
  25. ClintRo's Avatar
    Battery causing re-boots..... that is a new one...LOL
    11-30-09 10:10 PM
50 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD