08-25-09 09:00 PM
33 12
tools
  1. rob128's Avatar
    Look what i found on my account.

    08-25-09 12:24 AM
  2. CaCHooKaMan's Avatar
    nothing on my account yet
    08-25-09 12:31 AM
  3. Keyser_Soze#CB's Avatar
    Folks must be killing the site. I can't get past the Login Verification screen lol
    08-25-09 12:33 AM
  4. neicy17's Avatar
    Login on site is a bit delayed, and I don't show an VVM on my features page...yet.;-?
    08-25-09 12:35 AM
  5. DirtyJoker's Avatar
    I also have it on my account page and I just activated it, now just waiting for the OS upgrade.
    Last edited by DirtyJoker; 08-25-09 at 12:48 AM.
    08-25-09 12:43 AM
  6. kookie00's Avatar
    It is on my account features page. Added the service and it was immediately activated. It took about 2 minutes to setup from start to finish.

    Also, I am on the 282 OS.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-25-09 01:48 AM
  7. Manderlay's Avatar
    Just activated mine. Waiting on the update OS now.
    08-25-09 02:11 AM
  8. jd914's Avatar
    I got my VVM working last night, it took a few minutes and went without a hitch.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-25-09 05:37 AM
  9. chinese chicken's Avatar
    just added and have it all set up. now all i need to do is call my self and leave a message and see if it works....
    08-25-09 06:13 AM
  10. happygirl7973's Avatar
    It's not showing up on my account yet. Why might that be?
    08-25-09 06:19 AM
  11. sdmcwilliams's Avatar
    I just went in and turned mine on.
    08-25-09 06:43 AM
  12. Iainash's Avatar
    same here....
    08-25-09 06:59 AM
  13. hurricane.gio's Avatar
    I activated mine online just now!
    08-25-09 07:07 AM
  14. TallyHo's Avatar
    I activated mine last night and the provisioning didn't work. I checked the phone this morning, and it works perfect Now I'm not so concerned about the OS upgrade.

    edit: I like how it shows up in your messages folder too. Now I don't need to even shot the VVM icon on my screen. Perfect!!
    Last edited by TallyHo; 08-25-09 at 07:33 AM. Reason: VVM Notification in Messages Folder
    08-25-09 07:26 AM
  15. I_love_my_bold's Avatar
    So I just got VVM added to my .282 and I keep getting these weird text messages that just look like some type of code and when I played around to give myself a voicemail to see how it would show up, all I got is some popup that said new voicemail. Any have this text message?

    And still waiting on .297
    08-25-09 07:32 AM
  16. joshwithachance's Avatar
    What do I change my voicemail number to now? I have it set up to call youmail, so how do I change it back?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-25-09 07:39 AM
  17. Nikon1's Avatar
    Don't forget that you HAVE to go back and setup your Voice Mailbox after you select the VVM from the feature page. After you do that, VVM works great - and it's free!

    Still haven't seen the new Firmware release yet - of course it may have to do with the fact that I'm running .282 not .167.
    08-25-09 07:42 AM
  18. I_love_my_bold's Avatar
    What do I change my voicemail number to now? I have it set up to call youmail, so how do I change it back?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    I called a few days ago to ask them what my voicemail number was and they provided it to me with no problem. you will need that number in order to use voicemail like you used to before youmail.

    I still have to get rid of the youmail account.
    08-25-09 07:48 AM
  19. Bucks13's Avatar
    Sweeeeet!!
    08-25-09 09:00 AM
  20. djransom's Avatar
    Good stuff. Just added VVM to my account and I'm good to go now.
    08-25-09 09:24 AM
  21. rob128's Avatar
    So I just got VVM added to my .282 and I keep getting these weird text messages that just look like some type of code and when I played around to give myself a voicemail to see how it would show up, all I got is some popup that said new voicemail. Any have this text message?

    And still waiting on .297
    Yea i get this too, it seems excessive that i get 2 text messages everytime i get a VM. Anybody know how to get rid of this?
    08-25-09 10:15 AM
  22. I_love_my_bold's Avatar
    I suspect it's because when I upgraded to .282 I deleted the VVM files, so when I added the features by calling ATT this morning, it wasn't working properly. I've just upgraded to .297 and it's just about finished. So I'm going to try playing with VM now and see if the issue has been resolved. Will keep you posted.
    08-25-09 10:18 AM
  23. I_love_my_bold's Avatar
    So no longer getting the text messages. I currently have the vvm icon, but when I sent myself a voicemail, just the usual icon comes up. No notification via the VVM app.
    08-25-09 10:25 AM
  24. mookish's Avatar

    I still have to get rid of the youmail account.
    You will find that youmail is still years ahead of the bare bones vvm that att just released.
    08-25-09 10:53 AM
  25. SuperTone's Avatar
    just added it to my account, now I have to wait for the OS upgrade......
    08-25-09 11:11 AM
33 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD