Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. xxbillay's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default sound profiles dont restore back to bold

    whenever i back up my bold, and then restore from the backup, none of my sound profiles restore back to the phone. this issue has been a problem ever since i got the phone,whether is was running 4.6, or after i upgraded to 5.0.0.411 what could cause this, and how could i fix it?
  2. papped's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    15,881 Posts
    Global Posts
    17,128 Global Posts
    #2  

    Default

    When you say upgraded to 5.0.0.411, do you mean they didn't restore doing the upgrade?

    I believe a lot of the restore features were introduced in OS5, so if you are going from OS4.6 and upgrading to OS5, yeah they are not going to restore.
  3. LittleRedDot's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,339 Posts
    #3  

    Default

    The upgrade will only save any profiles that you have created, but the ones that were already on the phone that you have changed the settings on don't carry over. It's not a restore issue but a backup issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  4. xxbillay's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Quote Originally Posted by papped View Post
    When you say upgraded to 5.0.0.411, do you mean they didn't restore doing the upgrade?

    I believe a lot of the restore features were introduced in OS5, so if you are going from OS4.6 and upgrading to OS5, yeah they are not going to restore.
    well i bricked my phone an few times, when i had 4.6, so i would restore it, but they would still be lost.

    Quote Originally Posted by LittleRedDot View Post
    The upgrade will only save any profiles that you have created, but the ones that were already on the phone that you have changed the settings on don't carry over. It's not a restore issue but a backup issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    so your saying that if i create a new profile than that will restore correctly, but if i edit the default profiles (normal, loud, vibrate, etc...) than those wont back up/restore correctly? and it is not just a device problem?
  5. LittleRedDot's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,339 Posts
    #5  

    Default

    Yes, that's what I'm saying. It's not a problem per se, just something that was overlooked on the OS build.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  6. xxbillay's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    hmm its quite and annoyance, but thank you.

Posting Permissions