1. gucci-gosia's Avatar
    Hi
    I am a Newbie (I got my BB Bold just 8 days ago) and I absolutely love my BB but I cannot use the internet banking on it. I called my carrier and was told that the browser on the BB Bold does not have the certain firewalls that are apparently required. When I tried to log onto one of my bank accounts it came up with a message that my browser does not allow me to use the site. I have never had this problem on my Nokia N95 and I just don't know what to do. Plese help!!!
    Thank you
    Gosia
    11-18-08 03:46 AM
  2. 88 FLUX's Avatar
    what bank do you use? I have no problem logging into Bank Of America.
    11-18-08 03:50 AM
  3. tazziedevil's Avatar
    I can't use banking on mine either, and I have accounts at two banks. Something with the BB firewalls or security, I was told.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-18-08 05:30 AM
  4. anon(2088)'s Avatar
    Have you tried Opera mini. When I was on my 8820, I had to use opera.
    11-18-08 09:11 AM
  5. Kronk's Avatar
    Opera Mini might do the trick. I've never had any issues accessing my bank from any BBs.
    11-18-08 09:16 AM
  6. brokeasslam's Avatar
    i get access to my postbank account without problems too.
    11-18-08 10:10 AM
  7. Lokus's Avatar
    I use TD Canada Trust. They have a special WAP site. Took a little digging to find the link. I assume other banks probably have this too.
    11-18-08 11:20 AM
  8. 836byK9's Avatar
    Most banks are now WAP friendly. If you are unable to access that way try changing your settings from BBbrowser to either Firefox or IE. I had to do this on my Curve when I initially set up my mobile account through Wells Fargo.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-18-08 12:14 PM
  9. dynalmadman's Avatar
    I set up my mobile banking with WAMU just now. Easy, had them send me a link from their website to my phone. Took me to a wap site and everything is great.

    Michael
    11-18-08 01:54 PM
  10. th3gh05t's Avatar
    I use Wells fargo. And when I enter my username and password, it redirects me to a page where it says I just signed out.

    I click on "Sign on", and enter the user/pass again and it works the second time.

    The site that I use to login is www.wf.com Does anyone know why this is happening?
    11-18-08 03:16 PM
  11. slckevin's Avatar
    I use Wells fargo. And when I enter my username and password, it redirects me to a page where it says I just signed out.

    I click on "Sign on", and enter the user/pass again and it works the second time.

    The site that I use to login is Does anyone know why this is happening?
    Have you enrolled in the mobile service? You have to first enroll at the Wells Fargo website /mobile [cant post links yet still a newb]. it asks you to create a new username/password if i recall, but you can make it the same as your log in for the regular website. If you have further problems let me know.
    11-18-08 03:31 PM
  12. th3gh05t's Avatar
    Have you enrolled in the mobile service? You have to first enroll at the Wells Fargo website /mobile [cant post links yet still a newb]. it asks you to create a new username/password if i recall, but you can make it the same as your log in for the regular website. If you have further problems let me know.

    Yes, I am enrolled in the mobile service. I used it on my iPhone all the time.

    Besides, it only works the second time I login. Not the first time.
    Last edited by th3gh05t; 11-18-08 at 03:42 PM.
    11-18-08 03:37 PM
  13. slckevin's Avatar
    Yes, I am enrolled in the mobile service. I used it on my iPhone all the time.

    Besides, it only works the second time I login. Not the first time.
    Looking at my docs here (I work at WF) seems like there is a known issue with blackberry phones and the mobile website. The error is with the internet cashe being stored causing issues with the login attempts. The only solution they have right now is to clear the cashe before logging in. If that doesnt work I would call online tech at 1-800-956-4442 to open a ticket
    11-18-08 03:47 PM
  14. koolk23's Avatar
    If you have Wachovia you have to let them know what type of phone you have before they send any info out.
    11-18-08 04:05 PM
  15. th3gh05t's Avatar
    Looking at my docs here (I work at WF) seems like there is a known issue with blackberry phones and the mobile website. The error is with the internet cashe being stored causing issues with the login attempts. The only solution they have right now is to clear the cashe before logging in. If that doesnt work I would call online tech at 1-800-956-4442 to open a ticket
    Thanks for your help! I cleared the cache before I tried to login, and it worked. But doesn't the issue stem from your website?
    11-18-08 04:05 PM
  16. gucci-gosia's Avatar
    Thank you so much guys for all your help. I live in Australia so it might be a good idea for me to actually get in touch with the banks and they might be able to help me with my issues.
    In relation to downloading Opera Mini I was wondering whether it will intefere with the BB Internet Account? Like I mentioned in my original "post" I am very new to the BB scene so these might be silly questions to you "seasoned BB users". I am enjoying the challenge of learning everything and I love the Bold; it is such a beautiful and functional piece of equipment once you know what you are doing.
    Thank you once again for your help
    Gosia
    11-19-08 05:22 AM
  17. jjislas's Avatar
    Is safe to enter your bank account through a mobile device like a bb?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-19-08 08:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD