1. woodman500's Avatar
    I don't know how to get rid of it, bu I have an EN in a box in the upper right hand corner of my screen. I know it the input language I selected, but how do I get rid of it? Its annoying the tar out if me???

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-15-08 12:59 PM
  2. skyjackal's Avatar
    I don't know how to get rid of it, bu I have an EN in a box in the upper right hand corner of my screen. I know it the input language I selected, but how do I get rid of it? Its annoying the tar out if me???

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I'd love to get rid of this as well. Errrghhh.......
    12-15-08 02:27 PM
  3. wcihlu's Avatar
    what bold do u have? an unlocked one??? ive never seen dat box.. i only see a box on da upper right when i hit alt or caps letter
    12-15-08 02:47 PM
  4. nastamamos's Avatar
    Got this yesterday when i upgraded my software to .210, what is it?
    12-15-08 02:52 PM
  5. woodman500's Avatar
    Well, I had to wipe the device to get rid of it. However, when I restored all my data, it came back, so I only saved certain things to restore. Apparently is means you input language is English...but the box is annoying.
    And I'm using a AT&T Bold, haven't unlocked it, yet.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-15-08 02:57 PM
  6. Nihilist's Avatar
    If you have more than one language, it'll have that thing pop up in the corner. Even if you have English and English (UK).

    I don't know how to get rid of it other than getting rid of all other languages with the exception of one.
    12-15-08 04:10 PM
  7. gls226's Avatar
    I don't know how to get rid of it other than getting rid of all other languages with the exception of one.
    Not a bad idea that. I can speak a few languages, but removed everything but English, German and Hebrew from mine. I really can't see the need for them, unless it's RIM's attempts to make polyglots of us.
    12-15-08 04:57 PM
  8. woodman500's Avatar
    I tried that, and it didn't work. The only way I see of getting rid of it is to wipe the device and start new. As for the newer OS, I have no clue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-15-08 04:59 PM
  9. PvT's Avatar
    I'm looking at mine right now as I type. I have US English / UK English / German installed but I didn't get the EN displayed until I enabled another language for the first time. I recall some chatter about this here on CB a while back where I think there was a trick to get rid of it with a few keystrokes on the phone... but I could be wrong on that. I'll check later here on CB when I get on my computer.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-15-08 05:08 PM
  10. woodman500's Avatar
    Anyone else find any way to fix this without wiping the device?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-16-08 12:51 PM
  11. PvT's Avatar
    OK... as promised I did some more searching yesterday and came up empty handed Though I tried again today, I found a few of them and here are the ones which look like they may have a solution:

    http://forums.crackberry.com/f83/en-sigh-82788/

    http://forums.crackberry.com/f83/en-...34/index2.html

    http://forums.crackberry.com/f83/en-...screen-105771/

    Let me know if that works for you. Hoping it does
    12-16-08 06:12 PM
  12. woodman500's Avatar
    Thanks for the help. In the other threads it said to wipe the device, like I did. Luckily, I only restored what I wanted and it didn't come back. Thanks again.
    12-16-08 09:03 PM
  13. PvT's Avatar
    I'm glad you got rid of it then. I seemingly have to live with it since I run English and German on mine. Better if it just identified itself once and then went away. Though it is neat to have the multi-language for when I'm sending off an email to a German cousin for instance, then I have German spellcheck which sure comes in handy for me.

    Take care!
    12-16-08 09:17 PM
  14. boostbrry's Avatar
    no need to reformat,reload os,or anything dramatic
    permanent fix is in BlackBerry Forums at CrackBerry.com > BlackBerry Device Help and Discussion Forums > BlackBerry Curve 8350i>
    Blackberry 8350i EN problem *permenent fix*
    11-08-09 11:53 PM
  15. ziedk's Avatar
    Here it is :

    Options -> Language and text input

    At the bottom of the page, set Language ID to hide.

    Note : Using Bold 9000 OS 5.0.0.314

    Cheers

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Swoll Pirate and BootlegZani like this.
    11-09-09 04:02 AM
  16. NoahFecks's Avatar
    Nothing like rehashing a year-old thread.
    11-09-09 12:38 PM
  17. djoneiro's Avatar
    Here it is :

    Options -> Language and text input

    At the bottom of the page, set Language ID to hide.

    Note : Using Bold 9000 OS 5.0.0.314

    Cheers

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Thanks a bunch! this was very helpful!!
    04-03-10 04:24 PM
  18. BBLegazy's Avatar
    I had the same problem and I find out how to take off. If someone still doesn't know just go to option then go to typing and input then select language after that scroll all the way down and were it says display icon put hide and the save it should not be there after that. I hope that helps

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-02-11 11:01 PM
  19. BootlegZani's Avatar
    Here it is :

    Options -> Language and text input

    At the bottom of the page, set Language ID to hide.

    Note : Using Bold 9000 OS 5.0.0.314

    Cheers

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    This works. Thanks.
    08-23-11 10:11 PM
  20. BootlegZani's Avatar
    For people on BB OS 6 its Options > Typing and Input > Language then scroll down to Language Switcher and expand it if it isn't already open and scroll down Display Icon: and change option to Hide.
    08-23-11 10:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD