1. britbug810's Avatar
    When I go to some websites it won't let me click buttons, and in my messages when. I receive emails it won't load pictures. Is this just something I have to deal with of is there a way to fix
    11-12-08 05:47 PM
  2. jenaywins's Avatar
    You would need to upgrade to the 4.5 OS. I honestly don't recommend this, however, unless you are very familiar with your device.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 06:02 PM
  3. PreshusSmurf's Avatar
    Download Opera Mini, its free!

    http://www.operamini.com

    Its available OTA (over the air, download directly from your phone)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 06:07 PM
  4. jnieves's Avatar
    But the OP has a Bold. I don't know if Opera mini is compatible with the Bold.
    11-12-08 06:09 PM
  5. jenaywins's Avatar
    Oops sorry I didn't see the OP has a bold, which obviously has higher than 4.5. Drr. Sorry I'm on wap.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 06:12 PM
  6. nadus's Avatar
    Do you have an example of a website where you are unable to click the button?

    To get images in your email, click the menu button and you'll see an option to download images. It doesn't do it automatically as a security feature.
    11-12-08 06:30 PM
  7. ibcop's Avatar
    I am using Opera Mini on my Bold without any problems. I'm using .185.
    11-12-08 06:46 PM
  8. britbug810's Avatar
    I downloaded operamini and it was all jumbled.
    It didn't work. But other than that thanks for all the replies
    11-12-08 09:50 PM
  9. Xm_jdm's Avatar
    I like the bolds browser. No need for opera imo.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 10:11 PM
  10. jd914's Avatar
    But the OP has a Bold. I don't know if Opera mini is compatible with the Bold.
    It is compatible with the Bold.
    11-12-08 10:15 PM
  11. kojimon's Avatar
    Bold browser is good enough.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 10:58 PM
  12. 1911's Avatar
    Opera is slower than bold browser.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-12-08 11:06 PM
  13. tazziedevil's Avatar
    I had a problem with boxes on the forums here and sites like facebook. Did a battery pull and it's all back to normal now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-13-08 12:35 AM
  14. timsmish's Avatar
    Opera mini works great on my bold with 4.6.0.190
    11-13-08 05:48 AM
  15. moeah's Avatar
    Maybe upgrading the OS will help but also make sure you don't have the 123 in the top right hand cornwr by pressing alt and shift else you won't be able to press any buttons in the web browser. BTW is that called numlock on the berry?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-13-08 06:29 AM
  16. radande's Avatar
    I also have Opera Mini on my bold (4.6.0.167), works fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-13-08 06:46 AM
  17. Azlan Mohamed's Avatar
    try using opera mini if u want to surf in mobile view the faster way..or uc browser if u want to download anything,anysize,anywhere you want uninterrupted..i use them both.but for me i like uc browser the most.uc browser is the fastest that i know and i have but it is a bit hard at first cause it is designed for touch screen and numeric keypad phones.but once u get used to it im sure you will be downloading movies or files etc like ****.. >> www.ucweb.com
    12-31-12 09:47 AM
  18. TheBear64's Avatar
    I'm using Opera Mini as well on my Torch 9810. It works great, but on some sites that need to detect what kind of phone you have, it's not detected. You need to use the native browser for those sites. Other than that, I've found it to be a great browser. I highly recommend it.
    12-31-12 06:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD