Results 1 to 7 of 7
  1. anonymous495867's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    44 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Os not found!

    I planned to reload again the OS7.1.0.523 but then, this appeared!

    I already deleted the vendor.xml file (and yes, a fresh OS of BB installed in my PC (OSv7.1.0.523)), and back up all the data using DM, and for my 3rd party Apps I used BBSAK to back it up...

    Do I have to remove the battery while it is Error507 and waiting for a reply?

    I really need help
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Os not found!-omg.jpg  
  2. SwitchBeach's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,734 Posts
    Global Posts
    2,913 Global Posts
    #2  

    Default

    Did you delete BOTH of the vendor.xml files including the hidden one in the hidden folder?
    Thanked by:
    anonymous495867 (08-30-2012) 
  3. lunaticwithin's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    633 Posts
    Global Posts
    634 Global Posts
    #3  

    Default

    Jeck9220, you already have a thread going on this where people are trying to help you??

    Immediate help!!!

    I'd suggest sticking to just one thread
  4. anonymous495867's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    44 Posts
    Thread AuthorThread Author   #4  

    Default

    Quote Originally Posted by james.mead1981 View Post
    Jeck9220, you already have a thread going on this where people are trying to help you??

    Immediate help!!!

    I'd suggest sticking to just one thread
    yes, you're right, but no one wants to get into that anymore and give a suggestion, so that 's why i post a thread here in OS7.. hope you understand me
  5. anonymous495867's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    44 Posts
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Quote Originally Posted by SwitchBeach View Post
    Did you delete BOTH of the vendor.xml files including the hidden one in the hidden folder?
    OH!! deleting the hidden vendor.xml file? i don't know how, the only one that i know to be deleted is the one that's visible in C:/Program Files/Common Files/Research In Motion/AppLoader *...


    So the vendor.xml is the reason why BBSAK keep on telling me that "No OS found for your device" ?

    Can you tell me how to locate that hidden vendor.xml?
  6. SwitchBeach's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,734 Posts
    Global Posts
    2,913 Global Posts
    #6  

    Default

    C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader

    C:\Users\*user name*\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML


    Make sure that hidden files and folders are shown.


    But in the future, don't start new threads for the same issue. Stick to one thread.
    Thanked by:
    anonymous495867 (08-30-2012) 
  7. kxx4's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #7  

Posting Permissions