Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. XYMan28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    25 Posts
    PIN
    :D
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Blackberry Maps Not Working on OS6 :(

    Hey guys,
    I just got my Data Plan yesterday and when rebooted my BB Blackberry Maps icon just appeared on the Home Screen and I was excited and everything, but later I tried to use it and it recognized where I am standing but when try to get directions to anywhere it says "Failed to get a route" though it got through all the screens of "Calculating..." and such.

    I tried to download the Google app for BB and then go to Maps tab and download their maps app but I got this screen:



    Is this normal for OS6 or something?
    I am with Orange IL (in Israel) with 6.0.0.461 build of OS.

    Please help :)

    Thanks in advance
  2. eds817's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,365 Posts
    Global Posts
    2,610 Global Posts
    PIN
    295E4D69
    #2  

    Default

    Why would you even bother with BB maps? Use Google maps you'll be much happier.
    New York Yankees
    It's Hard To Be Humble
  3. XYMan28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    25 Posts
    PIN
    :D
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by TheBronx View Post
    Why would you even bother with BB maps? Use Google maps you'll be much happier.
    That's why I posted that picture dude, I cannot download Google Maps for some reason, that's my problem!
  4. Rootbrian's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    12,333 Posts
    PIN
    Optional, but not needed.
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by XYMan28 View Post
    That's why I posted that picture dude, I cannot download Google Maps for some reason, that's my problem!
    Clear the browser cache and everything else and close the browser, open it and reload the page. It could just be an error with google's mobile site.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  5. XYMan28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    25 Posts
    PIN
    :D
    Thread AuthorThread Author   #5  

    Default

    Quote Originally Posted by Rootbrian View Post
    Clear the browser cache and everything else and close the browser, open it and reload the page. It could just be an error with google's mobile site.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It's okay dude I got in the website through my browser and downloaded the app from there. I don't know what was wrong.

    Anyways, thanks a bunch :P

Posting Permissions