Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. gnirkatto's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    917 Posts
    Global Posts
    931 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Twitter: Response to Direct Message not being sent from hub

    I have a Q10 with .2309 installed. When I receive a direct Tweet, it gets to the hub ok.
    When I reply to the message, it never gets sent out and stays in the hub forever, with the little radio symbol on its left side.
    I wonder if anyone experienced the same and/or knows a solution.

    P.S. radio and Wifi are on, and it is not a reception issue.
  2. scorepion's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    410 Posts
    #2  

    Default

    Yep, me too. Twitter dm does not work from the hub...

    Swoosh... swiped from my Z10
    9500, 9800, 9810, dev alpha, Z10, Z30 & playbook 32GB
  3. rottencorpse's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    67 Posts
    #3  

    Default yep me too

    It used to work, but Twitter kept sending me the same tweets over and over from 2011 so I had to delete my account and make a new one. Now my direct messages fail to be sent from the hub....Twitter sucks on Z10

Similar Threads

  1. Why Use BES in the Future?
    By ayumu in forum BES 10
    Replies: 14
    Last Post: 07-30-2013, 06:37 AM
  2. Video chat error message
    By jvcamping in forum PlayBook Rooting
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2013, 04:15 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 06-26-2013, 03:37 PM
  4. Contacts not matching
    By mtbdave in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2013, 03:08 PM

Posting Permissions