10-02-16 11:04 AM
359 123 ...
tools
  1. Adam Zeis's Avatar
    We're trying to get to the bottom of the failed sensor issue, so if you're having problems, please take a few minutes and post your log file here so we can see what's going on.

    To find your log file:

    • Open Help application
    • Tap the icon in the lower left
    • Select Support
    • Select create report
    • Enter 12345678 under Incident # field (leave the inc 0s as they appear) Enter your email address Select Create Report
    • Click Cancel (not submit) or click back


    Then using the File Manager application, Select device (not SD Card) -- Browse to /documents/log - ZIP the file and attach to your reply here
    12-03-13 09:48 AM
  2. Anubhav Nagpal's Avatar
    Can't attach with CB app?

    Posted via CB10
    seanpriest likes this.
    12-03-13 09:56 AM
  3. GS51's Avatar
    Just one thing the create report button does not show up on the lower left icon for me, i had to swipe from the top to find it, although im not having any issues but just a heads up for people who cannot find their create report button.
    12-03-13 09:58 AM
  4. kashish kumar's Avatar
    I am experiencing the same problem since last night. I thought Its just me but now lets hope someone fixes this soon! It is a beautiful phone and I would hate to have to leave Blackberry.
    12-03-13 10:03 AM
  5. anon1727506's Avatar
    You mean like rotation doesn't work at times?

    Or that auto dimming sometime works and sometime doesn't? (Very surprised to see we had auto dimming now).
    Carterbits likes this.
    12-03-13 10:04 AM
  6. Carsten Hatorp's Avatar
    I did but it was solved after I deleted Angry Birds Seasons! Problems started after I had downloaded the game!!
    genesis101 and freeyo like this.
    12-03-13 10:04 AM
  7. Anubhav Nagpal's Avatar
    I did but it was solved after I deleted Angry Birds Seasons! Problems started after I had downloaded the game!!
    I have deleted it too. But, the problem recurred

    Posted via CB10
    12-03-13 10:06 AM
  8. Tank1978's Avatar
    Try my fix, I changed date to 1 month behind, November, restarted it, then changed back to December, so far so good. I have a Q10 with keyboard not lighting up, all is good so far

    Posted via CB10
    adiurbs likes this.
    12-03-13 10:07 AM
  9. AnimalPak200's Avatar
    My log file (zipped to allow attachment to CB)
    Attached Files
    12-03-13 10:10 AM
  10. 123nat's Avatar
    deleted angry birds and restarted phone. working now. Curiously been asked to do a software update 10.2.0.429 (I am on ee network). Currently on 10.2.0.424
    codeslinga likes this.
    12-03-13 10:12 AM
  11. amirnabilkamelsaad's Avatar
    I did but it was solved after I deleted Angry Birds Seasons! Problems started after I had downloaded the game!!
    Yeah that was my thought as well, but after a while the back light stops working. I agree that some of the free downloads might have had something to do with this...

    Posted via CB10
    eking3030 likes this.
    12-03-13 10:15 AM
  12. Deitzanova's Avatar
    Yep..not working for me too

    Posted via CB10
    12-03-13 10:15 AM
  13. Nitin Puri1's Avatar
    My sounds are not working. No ring tone, no msg beep, not even the alarm!! Any suggestions???

    Posted via CB10
    12-03-13 10:16 AM
  14. LeroyP09's Avatar
    No issues US VZW 10.2.1.1055 STL4

    Posted via CB10
    12-03-13 10:20 AM
  15. AnimalPak200's Avatar
    My sounds are not working. No ring tone, no msg beep, not even the alarm!! Any suggestions???

    Posted via CB10
    My mom had a similar issue a few days ago on her STL 100-1. Told her to do a battery pull and everything worked after that.

    This sensor issue is unrelated to that I believe.

    Posted via CB10
    12-03-13 10:20 AM
  16. codeslinga's Avatar
    Yep -- I'm definitely having this same issue, and everything was working perfectly until sometime within the last 24 hours, or so. It's the craziest thing I've seen in a while, as I didn't even have issues like this back when I had my Storm 2?

    By the way, I followed the directions given in the OP, but was unable to attach the log file because the CB Forums file chooser says I'm working with an invalid file type (not an image file).

    Is there another way to upload it? I'm using my Z30 (STA100-3) running 10.2.0.1089.

    Thanks!
    12-03-13 10:21 AM
  17. Variante Alta's Avatar
    I have had sound issues (notifications silent) and my keyboard is often not backlit when it's dark...seemed to happen after the 10.2 upgrade on my Q10 SQN100-1

    Posted via CB10
    12-03-13 10:24 AM
  18. ronfc's Avatar
    It seems that only those who are on official OS are affected by this. Running 1055, updated Minion Rush, downloaded Angry Birds: Seasons and encountered zero problems.

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    eduso likes this.
    12-03-13 10:25 AM
  19. rashidJkhan69's Avatar
    Yep -- I'm definitely having this same issue, and everything was working perfectly until sometime within the last 24 hours, or so. It's the craziest thing I've seen in a while, as I didn't even have issues like this back when I had my Storm 2?

    By the way, I followed the directions given in the OP, but was unable to attach the log file because the CB Forums file chooser says I'm working with an invalid file type (not an image file).

    Is there another way to upload it? I'm using my Z30 (STA100-3) running 10.2.0.1089.

    Thanks!
    Zip the file to allow CB attachment.

    Posted via CB10
    codeslinga likes this.
    12-03-13 10:26 AM
  20. realest_king's Avatar
    In Jamaica and experiencing the same problem..#sad

    Posted via CB10
    12-03-13 10:26 AM
  21. yousi's Avatar
    ummm .. some of my friends (as myself) noticed that we got this problem after we updated Minion Rush yesterday.

    i don't know if this is relevant or not
    12-03-13 10:27 AM
  22. seanpriest's Avatar
    Can't attach with CB app?

    Posted via CB10
    Me neither

    Posted via CB10
    12-03-13 10:28 AM
  23. rashidJkhan69's Avatar
    It seems that only those who are on official OS are affected by this. Running 1055, updated Minion Rush, downloaded Angry Birds: Seasons and encountered zero problems.

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    Nope, I'm with 10.2.1.1055 and am experiencing some of the problems, especially the sensors and notification sounds, very annoying

    On my Z10STL100-1/10.2.1.1055

    Posted via CB10
    seanpriest likes this.
    12-03-13 10:28 AM
  24. shabbs's Avatar
    Try my fix, I changed date to 1 month behind, November, restarted it, then changed back to December, so far so good. I have a Q10 with keyboard not lighting up, all is good so far
    How long since your reboot? I rebooted last night and it's back this morning.
    12-03-13 10:30 AM
  25. DStLouis's Avatar
    How/Where do you want us to attach the log file.

    I can't find how on from CB Apps or CB Web site. Only pictures or hyperlink
    seanpriest likes this.
    12-03-13 10:30 AM
359 123 ...

Similar Threads

  1. 10.2.0.429 on EE / T-Mobile UK
    By Wongsky in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-13, 12:26 AM
  2. Need help
    By kamlesh712 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-13, 07:44 AM
  3. 10.2.1 and BES 10
    By roadrunner95 in forum BES 10
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-13, 12:58 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-03-13, 11:48 AM
  5. Question on replacing digitizer/screen
    By flyernut in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-13, 09:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";