Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 7 1234 ... LastLast
Results 1 to 25 of 158
Like Tree4Likes
  1. pavanpuligandla's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    108 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Did anyone from India receive 10.2 update?

    Hello,

    Is there anyone who received BB 10.2 update from India?? I'm currently on Idea cellular network.. Please post your views here..
    Blackberry 9860, Blackberry Playbook Wi-Fi 64 Gb and now BB Z10 or IPhone5
  2. bskkarthik's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    64 Posts
    #2  

    Default

    No update from airtel
  3. Suraj Jadhav's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    343 Posts
    #3  

    Default

    Not for Vodafone as well.
    Z10STL100-1/10.2.0.1767

    Posted via CB10
  4. ami.one's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    208 Global Posts
    #4  

    Default

    None on Vodafone or Reliance yet.
  5. velumani's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #5  
  6. Yash Kamdar's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    8 Posts
    #6  

    Default

    No update on Idea yet.

    Posted via CB10
  7. sansub's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #7  

    Default

    yes I got it yesterday morning itself, I have a Q10 bought in UAE but for now it was without a sim inserted. My another Q10 with airtel sim has not yet got the update.
  8. graxyq's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    166 Posts
    #8  

    Default

    Nope......

    Posted via CB10
  9. pavanpuligandla's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    108 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #9  

    Default

    Eagerly waiting for the official release.. Did anyone sideload Temple Run OZ game successfully?
    Blackberry 9860, Blackberry Playbook Wi-Fi 64 Gb and now BB Z10 or IPhone5
  10. losang19's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #10  

    Default

    Nope not yet. I'm on Vodafone. But im running a leak so I dunno if I'll get the update. I'm running .149 release version so I should be getting it right?

    Posted via CB10
  11. Ankish khatri's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #11  

    Default

    Not yet

    From My Awesome BlackBerry Z10
  12. sybarite_abhi's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts
    #12  

    Default

    Its not released in India yet, rumoured to get it this weekend and as we are not carrier dependent the update will roll out simultaneously for all carriers.
  13. vaas2000's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #13  

    Default

    I have a LTE BB Z10 STL100-2 model bought from Philippines, using in India with Airtel 2G data connection and mails. I was able to update yesterday to 10.2 it's good so far!

    Did anyone from India receive 10.2 update?-1399778_10151930818872940_1922864150_o.jpg
  14. Suraj Jadhav's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    343 Posts
    #14  

    Default

    Just got it and upgraded as well.
    Did anyone from India receive 10.2 update?-img_00000113.png

    Did anyone from India receive 10.2 update?-img_00000112.png

    Posted via CB10
  15. surezzh's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
    #15  

    Default

    Suraj which network do you have?

    Posted via CB10
  16. surezzh's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
    #16  

    Default

    Airtel chennai with z10, no update available. Waiting!!!

    Posted via CB10
    frendon3279 likes this.
  17. Suraj Jadhav's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    343 Posts
    #17  

    Default

    Quote Originally Posted by surezzh View Post
    Suraj which network do you have?

    Posted via CB10
    Vodafone Mumbai

    Posted via CB10
  18. ami.one's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    208 Global Posts
    #18  

    Default

    Quote Originally Posted by Suraj Jadhav View Post
    Vodafone Mumbai
    Posted via CB10
    Do we need to be on Official OS to get the Update ?
    I am on leaked 10.2.0.1561
  19. Ankish khatri's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #19  

    Default

    No we don't need to be on official OS

    From My Awesome BlackBerry Z10
  20. advab's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    4 Posts
    #20  

    Default

    No update reliance yet?

    Posted via CB10
  21. losang19's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #21  

    Default

    Yup it's come guys on Vodafone Mumbai. I was running a leak but now I'm downloading it. You may have to do a manual software update check. That's what I did. 808 mb.

    Posted via CB10
  22. surezzh's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    21 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
    #22  

    Default

    Losang, how can I manual checking?

    Posted via CB10
  23. losang19's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    #23  

    Default

    Go to settings and check software updates. Then check for updates.

    Posted via CB10
  24. rana.choudhuri's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    16 Posts
    #24  

    Default

    Its here!! Did anyone from India receive 10.2 update?-img_00000493.png
  25. pavanpuligandla's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    108 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #25  

    Default

    Quote Originally Posted by rana.choudhuri View Post
    Its here!! Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000493.png 
Views:	467 
Size:	245.4 KB 
ID:	214217
    Hello Rana,

    On which operator you are on currently? I've both Vodafone Andhra Pradesh and IDea cellular AP sims, Just now i tried with a manual check.. .. I even tried with BlackBerry Link, No use.. Btw, I'm currently on 10.2.0.1473 leaked version..
    Blackberry 9860, Blackberry Playbook Wi-Fi 64 Gb and now BB Z10 or IPhone5
Page 1 of 7 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Error Message on Q5 After Official 10.2 Upgrade
    By Efosa Omokaro in forum BlackBerry Q5
    Replies: 7
    Last Post: 10-28-2013, 10:16 AM
  2. Official 10.2 Update Android Runtime Version?
    By Labba Labbala in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2013, 10:56 AM
  3. Q10 (not on any updated version)
    By crystal dream in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2013, 09:50 AM
  4. Cross platform bbm issues from z10 to ios members
    By kuhnkong in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2013, 08:44 AM
  5. Vodafone UK 10.2 update now available
    By JockBerry in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2013, 08:14 AM

Posting Permissions