04-18-17 03:00 AM
28 12
tools
  1. Robcro's Avatar
    After reloading my Q5 with Autoload-SQR100-2-10.3.1.997 I cant get any network.
    Wifi is working fine, but it wont initialise the sim card and it wont load region customising. Blend wont connect to the device and i cant reload on link at all.
    Any help will be appreciated!

    On the home screen, it has a red x at the top right and says unknown error.
    When I click on networks, there are two yellow triangles. First says the sim card is from an unknown source and the second is blank.
    04-16-17 08:04 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    Sounds like you loaded a junk developer OS. Load a better version, at min. 10.3.2.
    04-16-17 10:24 AM
  3. Robcro's Avatar
    Yes, it was a developer os.
    Sorry to sound like an *****, but where can I get a proper loadable one?
    Many thanks!
    04-16-17 11:16 AM
  4. thurask's Avatar
    Yes, it was a developer os.
    Sorry to sound like an *****, but where can I get a proper loadable one?
    Many thanks!
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/

    Try 10.3.3.2205.
    Dunt Dunt Dunt likes this.
    04-16-17 11:18 AM
  5. Robcro's Avatar
    Thanks!
    Is it the Q10 one that I must get?
    04-16-17 11:21 AM
  6. thurask's Avatar
    Thanks!
    Is it the Q10 one that I must get?
    Yes.
    04-16-17 11:29 AM
  7. Robcro's Avatar
    Thanks a lot!
    Will get it and give that a try!
    Appreciate the help!
    04-16-17 11:33 AM
  8. JAS0NB0URNE's Avatar
    Thanks a lot!
    Will get it and give that a try!
    Appreciate the help!
    Please let us know how you made out.

    Posted with my  Classic
    04-16-17 04:12 PM
  9. Robcro's Avatar
    Hi all.
    That worked, thanks.
    Only problem now is it says the blackberry antitheft feature is on.
    We logged on blackberry webpage with the accounts that were used on this phone before and both say that there is no devices linked to blackberry protect.
    Any ideas?
    Thanks again!
    04-16-17 04:12 PM
  10. ovtsidork's Avatar
    Hi all.
    That worked, thanks.
    Only problem now is it says the blackberry antitheft feature is on.
    We logged on blackberry webpage with the accounts that were used on this phone before and both say that there is no devices linked to blackberry protect.
    Any ideas?
    Thanks again!
    flash with 10.3.2.2876 and flash it again with 10.3.01.2267 to remove autothief
    04-16-17 07:29 PM
  11. Robcro's Avatar
    flash with 10.3.2.2876 and flash it again with 10.3.01.2267 to remove autothief
    Hi. When I run 10.3.2.2876, the autoloader runs for a few seconds and disappears and then 10.3.01.2267 does the same and still brings me to the anti theft is on.

    Edit: I ran it in a command prompt and it says Error: This OS version is blocked from device
    04-17-17 04:14 AM
  12. ovtsidork's Avatar
    Hi. When I run 10.3.2.2876, the autoloader runs for a few seconds and disappears and then 10.3.01.2267 does the same and still brings me to the anti theft is on.

    Edit: I ran it in a command prompt and it says Error: This OS version is blocked from device
    ah. i bet u on 10.3.3 version..
    flash with 10.3.2.159 devalphaC
    u will get full proses flash.. but hang in logo -__-"
    04-17-17 06:08 AM
  13. Robcro's Avatar
    ah. i bet u on 10.3.3 version..
    flash with 10.3.2.159 devalphaC
    u will get full proses flash.. but hang in logo -__-"
    Thats not working either. 10.3.2.159 gave these errors:
    Error: Failed to load images.
    Error: This OS version is blocked from device.
    It did hang in logo after that. Tried both the others after and still says OS version is blocked.
    Loaded 10.3.03.2205 again and now back to anti theft!
    04-17-17 08:55 AM
  14. ppeters914's Avatar
    flash with 10.3.2.2876 and flash it again with 10.3.01.2267 to remove autothief
    OP already installed 10.3.3.2205 using autoloader. No older 10.3.1 or 10.3.2 OS's will install.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.3.2205
    04-17-17 09:56 AM
  15. joeldf's Avatar
    Hi all.
    That worked, thanks.
    Only problem now is it says the blackberry antitheft feature is on.
    We logged on blackberry webpage with the accounts that were used on this phone before and both say that there is no devices linked to blackberry protect.
    Any ideas?
    Thanks again!
    Just curious, but if you have the account info, have you tried using that on the phone?

    I believe you have to use the BBID on the phone and then turn off Protect there before it's fully released. Then you can autoload again and use a new BBID of your choice.

    Joel
    04-17-17 10:12 AM
  16. Robcro's Avatar
    Just curious, but if you have the account info, have you tried using that on the phone?

    I believe you have to use the BBID on the phone and then turn off Protect there before it's fully released. Then you can autoload again and use a new BBID of your choice.

    Joel
    I have tried both accounts that were used on it to try sign in and it keeps giving the same error. I logged in on Blackberry protect site and it shows no devices linked to protect on both accounts.
    04-17-17 10:36 AM
  17. joeldf's Avatar
    Then, somehow the account info you have for those specific phones is not correct.

    The phone can be removed from the website, but it still has to be turned "off" in the phone's Settings itself before you can do anything else.

    In fact, that's the next step in clearing a phone's BBID. 1. Remove from BlackBerry Protect website; 2. Turn off Protect in Settings > BlackBerry Protect; 3. Security Wipe or Autoload OS.

    Until you can do Step 2, you're stuck.

    Joel
    04-17-17 10:53 AM
  18. thurask's Avatar
    I have tried both accounts that were used on it to try sign in and it keeps giving the same error. I logged in on Blackberry protect site and it shows no devices linked to protect on both accounts.
    Have you changed your password recently?
    04-17-17 11:16 AM
  19. Robcro's Avatar
    Ok, so I just found out that the last person that used this phone, enabled the protect, then the phone bombed.
    They then deleted their blackberry ID without removing the device from protect.
    Is there anything that can be done or is it throw away?
    04-17-17 11:40 AM
  20. thurask's Avatar
    Ok, so I just found out that the last person that used this phone, enabled the protect, then the phone bombed.
    They then deleted their blackberry ID without removing the device from protect.
    Is there anything that can be done or is it throw away?
    I thought so. Since the original BBID is deleted that means the phone is a brick.
    04-17-17 12:21 PM
  21. ppeters914's Avatar
    I thought so. Since the original BBID is deleted that means the phone is a brick.
    Can this same tragedy occur with BlackDroid?

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.3.2205
    04-17-17 04:00 PM
  22. thurask's Avatar
    Can this same tragedy occur with BlackDroid?

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.3.2205
    I've heard of Android's Factory Reset Prevention having the same issue with deleted Google accounts. Tip: don't delete your account.
    04-17-17 04:04 PM
  23. ovtsidork's Avatar
    Then, somehow the account info you have for those specific phones is not correct.

    The phone can be removed from the website, but it still has to be turned "off" in the phone's Settings itself before you can do anything else.

    In fact, that's the next step in clearing a phone's BBID. 1. Remove from BlackBerry Protect website; 2. Turn off Protect in Settings > BlackBerry Protect; 3. Security Wipe or Autoload OS.

    Until you can do Step 2, you're stuck.

    Joel
    no u cant remove,
    i do all steps,
    bb antithief still there
    04-17-17 06:34 PM
  24. ovtsidork's Avatar
    Thats not working either. 10.3.2.159 gave these errors:
    Error: Failed to load images.
    Error: This OS version is blocked from device.
    It did hang in logo after that. Tried both the others after and still says OS version is blocked.
    Loaded 10.3.03.2205 again and now back to anti theft!
    yeah u cant downgrade if u have 10.3.3
    but if u have 10.3.2.2876 u can go back with 10.3.01.2267

    i have bbid password and email, and i cant sell this thing because this stupid antithief
    04-17-17 06:38 PM
  25. ovtsidork's Avatar
    I have tried both accounts that were used on it to try sign in and it keeps giving the same error. I logged in on Blackberry protect site and it shows no devices linked to protect on both accounts.
    that weird,
    u can login to protect.blackberry but u cant login to device antithief
    04-17-17 07:02 PM
28 12

Similar Threads

  1. Change device name on Wireless network.
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 04-26-17, 08:48 AM
  2. april15 and no update??
    By thekidshop in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-17, 10:54 PM
  3. Snapchat stopped working after latest update on PRIV
    By djslam in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-17, 04:53 PM
  4. Media card dead after deletion of image files
    By Greg Fong in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-17, 06:48 AM
  5. Suddenly 3g network stopped working in bb Z3
    By Karthik Shankar1 in forum BlackBerry Z3
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-17, 06:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD