Page 16 of 21 FirstFirst ... 613141516171819 ... LastLast
Results 376 to 400 of 502
Like Tree28Likes
  1. SCrid2000's Avatar

    Posts
    10,367 Posts
    Global Posts
    10,379 Global Posts
    PIN
    PM me.
    #376  

    Default

    Quote Originally Posted by RickLopez91 View Post
    Im getting the following error when trying to download files:

    <Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>893B2184C67887BA</RequestId><HostId>+48w+tuZxj9xrfosJ9JNIicT6p57xaW8 ld77BQSsDyQhpDTAtXXN9Hg5CnSavvMh</HostId></Error>

    why is this? sorry I'm new here
    When Sacha posted the links everyone and their dog hit them like fat kids let loose in a pizza buffet, and pretty instantly alerted the site owners that they needed to block just anyone from downloading the filed. So the public links have been disabled.
    Check OpenSourceBB.com

    Posted using CrackBerry App on BB10
    Thanked by:
    RickLopez91 (02-14-2013) 
  2. RickLopez91's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #377  

    Default

    oh, I see, thanks
  3. mrmartis's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    162 Posts
    #378  

    Default

    Hey, so there are 16 pages to this thread im not sure where the link for doing this is? Can someone direct me and give me the tips on doing this?
  4. mrmartis's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    162 Posts
    #379  
  5. FernCommodari's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    #380  

    Default

    Check out:

    Upgrading Your BlackBerry 10 Dev Alpha A or B to the Real Thing (BB10 OS 10.0.10.261) | pfcsystems

    and:

    BlackBerry 10 Dev Alpha A and B – What Developers Need To Know «BlackBerry Developer Blog

    Dev Alpha A and B are OMAP based----be careful on which autoloader you are using, and also some sideloaded apps like GMX mail will screw up the HUB
  6. JustparaDOX's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    17 Posts
    #381  

    Default

    I'm running OS 10 on the DAB. I used the 2372 update. Its asking me to update to 10.9.10.35 should I update to the .35 from the 2372? Its working mostly fine Evernote, Box and Dropbox won't sync but everything else functions. Its working on T-Mobile prepaid. I got some apps that I want to transport from my Android to the BB10 Dev Alpha B. I have some .bar files and BB Link. The OS upgrade was pretty simple and easy. I'm enjoying the fully functional OS 10. This thing is way better than a Droid or iPhone IMO. I am going to try and use my 9310 through BB Bridge to type on this phone for now until the DAC comes.
  7. NexusLexus's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    4 Global Posts
    #382  

    Default

    SMS is not working on my Dev Alpha B using a Vodafone Multi-SIM card in Germany. Anyone a guess why this could be? My suggestion is the usage of a multisim and simutanously using my Bold 9900 and the Dev Alpha on the Same Number @ Vodafone.

    Greetings,

    Triple-B

    Posted via CB10
  8. greatwiseone's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,730 Posts
    #383  

    Default

    Reloaded my Dev A with 10.0.10.261 and it fixed my GPS problem. On the 10.0.9 OS build, my A-GPS wasn't working at all and it took forever to get a lock for Maps or FourSquare. My compass app didn't work either. The 261 build fixed all these problems.
  9. nifty5#AC's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    #384  

    Default

    Is there any sure fire way of telling if I have a omap or s4 device?

    It's got the rim demo unit sticker on it but am not sure if it's a pre production unit or a Dev A B.
  10. MaxxJag's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    261 Posts
    #385  

    Default

    All dev units are Omap afaik

    Posted via CB10
  11. russnash's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,428 Posts
    PIN
    PM me for it!
    #386  

    Default

    Quote Originally Posted by nifty5 View Post
    Is there any sure fire way of telling if I have a omap or s4 device?

    It's got the rim demo unit sticker on it but am not sure if it's a pre production unit or a Dev A B.
    If your dev alpha has "BlackBerry" on the front of it it is a dev alpha b, if not, it is an a.

    Posted via CB10
    "If anyone would come after me, let him deny himself and take up his cross and follow me" - Matthew 16:24

    SpeedNotes - A fast and convenient note taking application

    VitalSigns - Customizable Style for your BlackBerry 10 Device!

    Visit Gray Matter Apps on the web: http://www.graymatterapps.com/
  12. nifty5#AC's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    #387  

    Default

    So it has the blackberry name the front but us there anything within the OS that would show a user that it's a omap over the S4?
  13. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    549 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #388  

    Default

    Connect it to telnet and type uname -a. And decide if it is omap or s4

    Posted via CB10
  14. nifty5#AC's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    #389  

    Default

    I forgot to mention that I have never used telnet before either Still unable to confirm that I have the official dev device as it is a carrier test unit. There is a NOT FOR SALE stamp in the top next to the speaker along with the IMEI number along side the speaker. Currently I have 10.0.9.348 installed but want to update to the latest version that's posted here.

    So from that does anyone think its a OMAP or S4 device?
  15. perfonet's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #390  

    Default

    I use a vodafone Germany sim card and it works great with the bis. But I can not change the apn settings of the device.

    I can use a medion talk sim card and I have the apn settings of eplus in my dev alpha, but I can not change this. I think the apn settings are save on the sim card.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  16. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    549 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #391  

    Default

    OK, post a pic from the back (under the battery). You can cover serial numbers if you want.
  17. SerproApps's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    6 Posts
    #392  

    Default

    Please, anyone can upload files to another server? In Mega I have this error: Temporary error, retrying.

    Thank you !
  18. yalo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    104 Posts
    #393  

    Default

    my 10.0.10.261 still have the water mark
  19. Sith_Apprentice's Avatar

    Posts
    9,721 Posts
    Global Posts
    9,723 Global Posts
    PIN
    Changes way too often
    #394  

    Default

    Newer builds still are responsive but apps (particularly browser) crash a lot. The RAM is the killer thing here.
    ~S_A
  20. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    549 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #395  

    Default

    Newer build than 10.0.10.261 ? Post it please.
  21. Sith_Apprentice's Avatar

    Posts
    9,721 Posts
    Global Posts
    9,723 Global Posts
    PIN
    Changes way too often
    #396  

    Default

    Quote Originally Posted by borceg View Post
    Newer build than 10.0.10.261 ? Post it please.
    post the file or the build number? lol

    Latest I have seen is actually 10.0.10.6xx
    ~S_A
  22. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    549 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #397  

    Default

    File of course :P
  23. DarcMobile's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    45 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    #398  

    Default

    Hi, is the mobile hotspot feature works for .261 build?
    I want to put my USB Modem's SIM card inside my dev alpha
  24. cokodidi's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #399  

    Default

    guys,

    why does the link to download Autoload.10.0.09.2372.0x04002607.exe is not working again?
    only shows some xml format doc

    help with new link please

    thanks
Page 16 of 21 FirstFirst ... 613141516171819 ... LastLast

Similar Threads

  1. Is there a way of doing screen recordings on the Dev Alpha Screen?
    By Andrew4life in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 01-22-2013, 11:28 AM
  2. Official PlayBook .bars that work on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 11
    Last Post: 09-20-2012, 05:56 PM
  3. Beta Testing for OS10 on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2012, 09:12 PM
  4. Why is the logo covered on the Dev Alpha Device?
    By sebastianlovestheplaybook in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2012, 10:31 AM
  5. Skype on the Dev Alpha device
    By lund in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2012, 04:37 PM

Posting Permissions