Page 15 of 21 FirstFirst ... 512131415161718 ... LastLast
Results 351 to 375 of 502
Like Tree28Likes
  1. nifty5#AC's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    24 Posts
    #351  

    Default

    I am not able to load version Autoload-DevAlpha-10.0.10.263.exeI get to the connect then it reads the bootloader phone reboots then nothing.

    Running 10.0.9.2372 which seems pretty stable but has a few bugs that i am hoping were corrected in the 10.263

    Anyone able to get that loaded on theirs?
  2. SCrid2000's Avatar

    Posts
    10,377 Posts
    Global Posts
    10,389 Global Posts
    PIN
    PM me.
    #352  

    Default

    If you disconnect then reconnect your BlackBerry after it shuts down it'll connect.
    But why would you load .263? It's not full BB10.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  3. BlackberryWiz's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    3 Posts
    #353  

    Default Forbidden Error

    Im getting following error when trying to download files

    <Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>893B2184C67887BA</RequestId><HostId>+48w+tuZxj9xrfosJ9JNIicT6p57xaW8 ld77BQSsDyQhpDTAtXXN9Hg5CnSavvMh</HostId></Error>
  4. russnash's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,428 Posts
    PIN
    PM me for it!
    #354  

    Default

    If someone could clarify this I would be grateful :

    I have 10.0.10.261 on my Dev Alpha A, complete with the watermark. If I understand correctly, performing the update to 10.9.10.235 will get rid of the watermark and allow me to keep the extra functionality of the full Z10 OS?


    Posted using CrackBerry App on BB10
    "If anyone would come after me, let him deny himself and take up his cross and follow me" - Matthew 16:24

    SpeedNotes - A fast and convenient note taking application

    VitalSigns - Customizable Style for your BlackBerry 10 Device!

    Visit Gray Matter Apps on the web: http://www.graymatterapps.com/
  5. russnash's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,428 Posts
    PIN
    PM me for it!
    #355  

    Default

    Quote Originally Posted by russnash View Post
    If someone could clarify this I would be grateful :

    I have 10.0.10.261 on my Dev Alpha A, complete with the watermark. If I understand correctly, performing the update to 10.9.10.235 will get rid of the watermark and allow me to keep the extra functionality of the full Z10 OS?


    Posted using CrackBerry App on BB10
    I meant 10.9.10.35, not 10.9.10.235!

    Posted using CrackBerry App on BB10
    "If anyone would come after me, let him deny himself and take up his cross and follow me" - Matthew 16:24

    SpeedNotes - A fast and convenient note taking application

    VitalSigns - Customizable Style for your BlackBerry 10 Device!

    Visit Gray Matter Apps on the web: http://www.graymatterapps.com/
  6. borceg's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    549 Posts
    Global Posts
    559 Global Posts
    PIN
    5011QNX6
    #356  

    Default

    Quote Originally Posted by russnash View Post
    If someone could clarify this I would be grateful :

    I have 10.0.10.261 on my Dev Alpha A, complete with the watermark. If I understand correctly, performing the update to 10.9.10.235 will get rid of the watermark and allow me to keep the extra functionality of the full Z10 OS?


    Posted using CrackBerry App on BB10
    Nope, it'll disable most of Z10 features (fb, twitter, etc)
  7. russnash's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,428 Posts
    PIN
    PM me for it!
    #357  

    Default

    Quote Originally Posted by borceg View Post
    Nope, it'll disable most of Z10 features (fb, twitter, etc)
    That's what I was thinking.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    "If anyone would come after me, let him deny himself and take up his cross and follow me" - Matthew 16:24

    SpeedNotes - A fast and convenient note taking application

    VitalSigns - Customizable Style for your BlackBerry 10 Device!

    Visit Gray Matter Apps on the web: http://www.graymatterapps.com/
  8. Eduard Pertinez's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    33 Posts
    #358  

    Default no problem to update

    You can upload from 263 without problems. Everything will just work (almost) and you'll get rid of the watermark.

    APN problem remains unsolved. Does anybody knows how to edit hosts and if hosts column be used to resolve BIS servers to our local Internet providers?
  9. SCrid2000's Avatar

    Posts
    10,377 Posts
    Global Posts
    10,389 Global Posts
    PIN
    PM me.
    #359  

    Default

    Quote Originally Posted by Eduard Pertinez View Post
    You can upload from 263 without problems. Everything will just work (almost) and you'll get rid of the watermark.

    APN problem remains unsolved. Does anybody knows how to edit hosts and if hosts column be used to resolve BIS servers to our local Internet providers?
    Facebook and Twitter and Such will work.
    Protect, Dropbox integration, and some others will not.
    Dropbox is what killed it for me.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  10. chucklebutte's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    PIN
    2783D3BE
    #360  

    Default

    Running 10.0.10.261. Does anyone know how to get BlackBerry Protect working?
    Pin: 24DA5BB5 #Curve8900 #Torch9800 #Torch9810 #Playbook #Z10LE #MiamiFanNight2012 #BlackBerryJam2012 #TeamBlackBerry
  11. Eduard Pertinez's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    33 Posts
    #361  

    Default

    Sorry to repeat myself but I understand lots of people must have the same problem. Does anybody know how to modify APN in a Dev Alpha and /or how to buy a BIS directly to BlackBerry?
  12. neilwick's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    270 Posts
    #362  

    Default

    BlackBerry 10 doesn't really use BIS or at least doesn't need it, so I don't think it's anything to worry about.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  13. Gerii's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    #363  

    Default

    Quote Originally Posted by Eduard Pertinez View Post
    Sorry to repeat myself but I understand lots of people must have the same problem. Does anybody know how to modify APN in a Dev Alpha and /or how to buy a BIS directly to BlackBerry?
    Didn't the trick that I have posted earlier work for you?

    Posted using CrackBerry App on BB10
  14. ofutur's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,380 Posts
    Global Posts
    1,393 Global Posts
    #364  

    Default

    A word of warning. I wasn't able to do any sort of backup on 2372, but things were OK on .261, even importing some data from an old device worked.
  15. Eduard Pertinez's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    33 Posts
    #365  

    Default

    The tip given didn't work. If I am not mistaken that solution only works if you have any BIS account associated to your SIM. That replies to the other question. To use the Internet you need to edit APN (something like a router or a proxy). Dev alpha A don't let you. Yet lots of people say they didn't need to. So i understand there is some hard coded BIS APN configured in dev alpha a driver.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  16. chrissmartin's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    149 Posts
    #366  

    Default Re: Possibility of putting final BB10 software on the Dev Alpha's?

    Is the auto loader compatible in win XP?
    PC failed on me and the only computer i have has xp,will the auto loader work on it?
  17. noweev's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #367  

    Default

    Quote Originally Posted by chrissmartin View Post
    Is the auto loader compatible in win XP?
    PC failed on me and the only computer i have has xp,will the auto loader work on it?
    Yup! I used XP to load 10.0.09.2372 and it worked without any problems.
  18. noweev's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #368  

    Default

    Does anyone know what's the difference between 10.0.09.2372 and 10.0.10.261? My Dev Alpha B is currently on 10.0.09.2372 and it's working great. I just want to know if it's worth it to upgrade. Any significant changes?
  19. Gerii's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    #369  

    Default

    Some bugs have been fixed and it seems like there's a bit more RAM available.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  20. Flip4Bytes's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,239 Posts
    Global Posts
    1,247 Global Posts
    #370  

    Default

    Quote Originally Posted by noweev View Post
    Does anyone know what's the difference between 10.0.09.2372 and 10.0.10.261? My Dev Alpha B is currently on 10.0.09.2372 and it's working great. I just want to know if it's worth it to upgrade. Any significant changes?
    From what I hear, it breaks Dropbox Integration and a few other things.. not worth it to.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    Hi, I'm Alex Bass - Website Designer, App Developer & Owner of CyberBytes Inc.
    I made the BFB Certified App Web Design Cheat Sheet using Native Cascades. The App is Free - More Info About WDCS
    ___

    Web Design/Development Channel - C000BEB17 | WDCS App Channel - C000BEB17 (Sneak Peeks, Leaks, and More)
    Personal Twitter - @Flip4Bytes | Company Twitter - @CyberBytesInc
  21. Gerii's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    414 Posts
    #371  

    Default

    Although I don't use Dropbox, I think Dropbox and the few other things are only broken when updating to the official DevAlpha build .263.

    Posted using CrackBerry App on BB10
  22. russnash's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,428 Posts
    PIN
    PM me for it!
    #372  

    Default

    Quote Originally Posted by Flip4Bytes View Post
    From what I hear, it breaks Dropbox Integration and a few other things.. not worth it to.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    I can confirm that I'm running 10.0.10.261 on my Dev Alpha A and Dropbox etc are all working still.

    Posted using CrackBerry App on BB10
    "If anyone would come after me, let him deny himself and take up his cross and follow me" - Matthew 16:24

    SpeedNotes - A fast and convenient note taking application

    VitalSigns - Customizable Style for your BlackBerry 10 Device!

    Visit Gray Matter Apps on the web: http://www.graymatterapps.com/
  23. Superfly_FR's Avatar

    Posts
    9,316 Posts
    Global Posts
    9,327 Global Posts
    PIN
    Hey, what did you expect ?
    #373  

    Default

    Quote Originally Posted by BBThemes View Post
    also if ya wanna try make a phone call with the dev alpha A then good luck lol, doesnt have a microphone haha
    Just hanged a phone call on my DAa, actually . There's a mic.
    Last edited by Superfly_FR; 02-13-2013 at 09:51 AM.
    Join my BBM Channel : C00035FA6
    "I speak English like a Spanish Cow"
    I'm a StockBerrian, proudly holding 50 150 250 400 550 1000 BlackBerry shares
  24. SCrid2000's Avatar

    Posts
    10,377 Posts
    Global Posts
    10,389 Global Posts
    PIN
    PM me.
    #374  

    Default

    Quote Originally Posted by Flip4Bytes View Post
    From what I hear, it breaks Dropbox Integration and a few other things.. not worth it to.
    That's .263, .261 is fine.
  25. RickLopez91's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #375  

    Default

    Im getting the following error when trying to download files:

    <Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>893B2184C67887BA</RequestId><HostId>+48w+tuZxj9xrfosJ9JNIicT6p57xaW8 ld77BQSsDyQhpDTAtXXN9Hg5CnSavvMh</HostId></Error>

    why is this? sorry I'm new here
Page 15 of 21 FirstFirst ... 512131415161718 ... LastLast

Similar Threads

  1. Is there a way of doing screen recordings on the Dev Alpha Screen?
    By Andrew4life in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 01-22-2013, 11:28 AM
  2. Official PlayBook .bars that work on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 11
    Last Post: 09-20-2012, 05:56 PM
  3. Beta Testing for OS10 on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2012, 09:12 PM
  4. Why is the logo covered on the Dev Alpha Device?
    By sebastianlovestheplaybook in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2012, 10:31 AM
  5. Skype on the Dev Alpha device
    By lund in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2012, 04:37 PM

Posting Permissions